Goedemiddag, welkom bij ZorgKrant.nl

 ZorgKrant.nl omvat nieuws en wetenswaardigheden m.b.t. de Nederlandse zorgsector. ZorgKrant.nl is een onafhankelijk initiatief van de stichting Care Net Holland (CNH).


Laatste nieuws ...

In het vertrouwen dat op korte termijn een nieuw (interim) bestuur aantreedt, zal zij haar taken overdragen.

Sonja Kersten: “Met pijn in mijn hart neem ik afscheid van de belangrijkste beroepsgroep van Nederland. Verzorgenden, verpleegkundigen en verpleegkundig specialisten maken iedere dag het verschil in het leven van miljoenen Nederlanders. Dat is zó waardevol. Ik heb me als directeur hard gemaakt voor een krachtigere stem, meer zeggenschap, waardering en betere loopbaanmogelijkheden voor de beroepsgroep. Onder andere via wet BIG-II. Echter, het wetsvoorstel voelde voor veel verpleegkundigen juist niet als waardering. Het feit dat ik medeverantwoordelijk ben voor de ontstane onrust raakt mij diep. Na het vertrek van het bestuur ben ik gebleven om de continuïteit te borgen en om er te zijn voor alle toegewijde V&VN-medewerkers. Ik hoop dat mijn opvolger verder kan bouwen aan het versterken van de positie van verpleegkundigen.”

Het bestuur is Sonja Kersten erkentelijk voor haar bereidheid om nog tijdelijk aan te blijven in het belang van de continuïteit van de vereniging. Onder haar leiding is V&VN gegroeid, heeft de vereniging zich ontwikkeld en hebben we met elkaar mijlpalen gevierd. Sonja Kersten heeft zich als directeur met passie ingezet voor verzorgenden, verpleegkundigen en verpleegkundig specialisten.


Tags bij dit artikel:


Artikelen met gelijksoortige tags:


Gegevens bij dit artikel:

  • Fotograaf of fotobureau: : INGImages
  • Bron bij dit artikel: : V&VN
  • Wat is de URL bij deze bron?: Website bezoeken
  • Originele titel: Directeur V&VN Sonja Kersten kondigt vertrek aan
  • Doelgroep: Zorgprofessionals, Beleidsmakers, Mantelzorgers, Studenten
  • Datum: 12 sep 2019

Aanmelden e-mail nieuwsbrief

ZorgKrant.nl is een initiatief van de stichting Care Net Holland!