Goedemorgen, welkom bij ZorgKrant.nl

 ZorgKrant.nl omvat nieuws en wetenswaardigheden m.b.t. de Nederlandse zorgsector. ZorgKrant.nl is een onafhankelijk initiatief van de stichting Care Net Holland (CNH).


Laatste nieuws ...

“Er gebeurt heel veel, maar tot nu toe was er geen overzicht op dit gebied. Samenwerkingsprojecten kunnen we nu door de inventarisatie beter met elkaar vergelijken”, zegt ZN-beleidsadviseur Martien Bouwmans.

Het overzicht biedt ook kansen om te leren van elkaars succesvolle projecten. “Met goede voorbeelden kunnen betrokkenen lokaal hun voordeel doen”, vindt Bouwmans. Ten slotte is het nu ook mogelijk om onderscheid te maken tussen innovatieve projecten en uitvoeringsprojecten. Deze laatste categorie heeft vooral betrekking op de uitvoering van bestaande, concrete zorgverlening aan cliënten.

De inventarisatie bestaat uit twee delen: de zogenoemde samenwerkingskaarten die landelijk inzichten geven en een uitvoerig databestand met korte beschrijvingen van de activiteiten lokaal en per regio. De inventarisatie is gemaakt met hulp van adviesbureau AEF.

Download hier de inventarisatie.

Bron: Zorgverzekeraars Nederland


Tags bij dit artikel:


Artikelen met gelijksoortige tags:


Gegevens bij dit artikel:

  • Fotograaf of fotobureau: : INGImages
  • Datum: 29 mrt 2024

Aanmelden e-mail nieuwsbrief

ZorgKrant.nl is een initiatief van de stichting Care Net Holland!