Goedemiddag, welkom bij ZorgKrant.nl

 ZorgKrant.nl omvat nieuws en wetenswaardigheden m.b.t. de Nederlandse zorgsector. ZorgKrant.nl is een onafhankelijk initiatief van de stichting Care Net Holland (CNH).


Laatste nieuws ...

Met de komst van de nieuwe eigenaar van het Nederlands Astmacentrum Davos en zeker ook dankzij de input van longartsen, longverpleegkundigen en andere mensen die het NAD een warm hart toedragen zijn er veel ideeën geopperd om naast de schone lucht in Davos ook een frisse wind te doen laten waaien.

Zo zijn we onder andere heel druk bezig met een gloednieuwe website, met nieuwe foto’s, filmpjes en patiënten-verhalen, die het voor nieuwe patiënten inzichtelijker maakt wat hen te wachten staat na een verwijzing. Ons streven is dat het voor verwijzers via deze website makkelijk(er) wordt om te verwijzen.

Van het in de lucht gaan van de nieuwe website wordt u natuurlijk op de hoogte gehouden.
Maar ons nieuwe logo kunnen we hierbij al wel presenteren.

Per 1 september 2017 bestaat het NAD officieel 120 jaar, het komend jaar zal in het teken staan om deze topzorg bij het NAD op de top in Zwitserland, on top of mind te krijgen.

Er is een oproep geplaatst aan mensen die in het Nederlands Astmacentrum in Davos zijn geweest of zij hun eerlijke beoordeling hierover op Zorgkaart Nederland zouden willen geven. Dankzij deze oproep zitten we nu op bijna 50 beoordelingen. We streven naar 100 beoordelingen. Want ook dit kan bijdragen aan het meer zichtbaar maken van het NAD. Hopelijk zijn er nog mensen die er wat tijd voor over hebben om hun mening over de behandeling die zij bij het  NAD hebben gehad te plaatsen op: https://www.zorgkaartnederland.nl/?zoekterm=Nederlands+Astmacentrum+Davos

Geschreven door Marion Foppele
Zorgmanager NAD


Tags bij dit artikel:


Artikelen met gelijksoortige tags:


Gegevens bij dit artikel:

  • Fotograaf of fotobureau: : INGImages
  • Bron bij dit artikel: : NAD
  • Originele titel: Nieuw logo NAD
  • Datum: 29 mrt 2024

Aanmelden e-mail nieuwsbrief

ZorgKrant.nl is een initiatief van de stichting Care Net Holland!