Goedemiddag, welkom bij ZorgKrant.nl

 ZorgKrant.nl omvat nieuws en wetenswaardigheden m.b.t. de Nederlandse zorgsector. ZorgKrant.nl is een onafhankelijk initiatief van de stichting Care Net Holland (CNH).


Laatste nieuws ...

De regelgekte is doorgeslagen in de GGZ. Onder de slogan "Minder regelgekte Meer zorg" start GGZ Nederland samen met de sector op donderdag 16 november een campagne om de administratieve lasten met de helft te verminderen

Het hart van de campagne is het manifest met 7 uitgangspunten zoals wij vinden dat er in de ggz gewerkt moet worden. Uit het manifest volgt een reeks activiteiten in 2018, waarmee we de lastendruk daadwerkelijk willen verminderen. De campagne wordt ondersteund met filmmateriaal van patiënten en professionals op tv en sociale media, advertenties, opiniestukken en berichten in de regionale en lokale media. En niet in de laatste plaats schrijven we een brief aan het voltallige kabinet Rutte III en alle Nederlanders, waarin we hen verzoeken de regelgekte in de ggz te stoppen en ons manifest te ondertekenen.

Houd de site van GGZ Nederland in de gaten en help de regelgekte te verminderen door vanaf donderdag het manifest te ondertekenen.

Bron GGZ Nederland


Tags bij dit artikel:


Artikelen met gelijksoortige tags:


Gegevens bij dit artikel:

  • Fotograaf of fotobureau: : INGImages
  • Datum: 14 nov 2017

Aanmelden e-mail nieuwsbrief

ZorgKrant.nl is een initiatief van de stichting Care Net Holland!