Goedenacht, welkom bij ZorgKrant.nl

 ZorgKrant.nl omvat nieuws en wetenswaardigheden m.b.t. de Nederlandse zorgsector. ZorgKrant.nl is een onafhankelijk initiatief van de stichting Care Net Holland (CNH).


Laatste nieuws ...

De Inspectie Gezondheidszorg en Jeugd heeft het verscherpt toezicht op Thuiszorg de Buurtzuster, locatie Woonzorgcentrum Zuidlaarder Hout in Zuidlaren, opgeheven.

Zuidlaarder Hout was een kleinschalig woonzorgcentrum met ruimte voor maximaal 25 mensen. Er werd voornamelijk zorg verleend aan mensen met dementie. In oktober 2018 zag de inspectie dat de kwaliteit van de geboden zorg onvoldoende was. De inspectie stelde Woonzorgcentrum Zuidlaarder Hout daarom onder verscherpt toezicht.

Tijdens het verscherpt toezicht ging Thuiszorg de Buurtzuster failliet. De curator kreeg tot 1 februari 2019 de tijd om te zorgen voor een oplossing voor de cliënten van Thuiszorg de Buurtzuster.

De inspectie heeft vastgesteld dat alle cliënten van Thuiszorg de Buurtzuster per 1 februari 2019 zorg ontvangen van andere zorgaanbieders. Thuiszorg de Buurtzuster biedt geen zorg meer aan. Daarom heft de inspectie het verscherpt toezicht op.

Documenten
Thuiszorg De Buurtzuster locatie Zuidlaarder Hout opheffen verscherpt toezicht november 2018


Tags bij dit artikel:


Artikelen met gelijksoortige tags:


Gegevens bij dit artikel:

  • Fotograaf of fotobureau: : INGImages
  • Bron bij dit artikel: : IGJ
  • Wat is de URL bij deze bron?: Website bezoeken
  • Originele titel: Verscherpt toezicht Thuiszorg de Buurtzuster opgeheven
  • Doelgroep: Zorgprofessionals, Beleidsmakers
  • Datum: 08 mrt 2019

Aanmelden e-mail nieuwsbrief

ZorgKrant.nl is een initiatief van de stichting Care Net Holland!