Na een noodgedwongen onderbreking vanwege de coronapandemie, hervat Saxenburgh haar succesvolle Saxenburgh Publiekscolleges voor inwoners in de regio

Saxenburgh hervat Publiekscolleges met: Wat beweegt de orthopedie
Na een noodgedwongen onderbreking vanwege de coronapandemie, hervat Saxenburgh haar succesvolle Saxenburgh Publiekscolleges voor inwoners in de regio. Het eerste college van dit jaar vindt plaats op woensdag 5 april in het LOC+ in Hardenberg. De orthopedisch chirurgen zullen dit college verzorgen.

“We zijn blij dat de Saxenburgh Publiekscolleges een doorstart krijgen. Het blijkt echt een schot in de roos. Wij verwachten dat de colleges ook nu weer snel zijn volgeboekt”, aldus cardioloog Marlon Olimulder, mede-initiatiefneemster. “Saxenburgh heeft op medisch gebied heel veel te bieden. We kunnen van grote betekenis zijn voor de mensen in de regio, zeker ook op het gebied van preventie.” Tijdens een college vertellen artsen, verpleegkundigen of andere zorgverleners op begrijpelijke wijze over ziektebeelden, behandelmethoden en nieuwe ontwikkelingen op een vakgebied. Mensen in de zaal kunnen vragen stellen.

Wat beweegt de orthopedie
De orthopedisch chirurgen Hilbrand van de Belt en Jan van Beveren bijten met hun team het spits af op 5 april met: 'Wat beweegt de orthopedie’. Ze vertellen over knie- en schouderklachten. Wat is slijtage? Hoe ontstaan de klachten? En hoe herken, maar vooral hoe voorkom je klachten en blijf je vitaal? Het publiek krijgt op ludieke wijze vragen voorgeschoteld en mag ook zelf in actie komen. Het belooft een leerzame, afwisselende en vooral gezellige avond te worden.

Aanmelden
Van tevoren aanmelden is noodzakelijk en kan via de website www.saxenburgh.nl/publiekscollege.

Het college start om 19.30 uur en eindigt rond 21.30 uur. Inloop vanaf 19.15 uur met een kopje koffie of thee. Locatie: LOC+ Hardenberg, Parkweg 1a7. Toegang en parkeren bij LOC+ zijn deze avond gratis.

Bron: Saxenburg


Tags bij dit artikel:


Artikelen met gelijksoortige tags:


Gegevens bij dit artikel:

  • Fotograaf of fotobureau: : INGImages
  • Datum: 13 mrt 2023

 


Disclaimer bij dit artikel:
Hoewel wij ernaar streven om correcte en actuele informatie te verschaffen, kunnen wij niet garanderen dat de informatie juist is op het moment waarop deze ontvangen wordt, of dat de informatie na verloop van tijd nog steeds juist is. Informatie binnen het ZorgKrant.nl en het Zorgportaal.nl netwerk zijn niet bedoeld als een medisch advies of ter vervanging van het advies van een arts en/of BIG geregistreerde professional. Op grond van de aangeboden informatie dienen derhalve geen acties te worden ondernomen zonder voorafgaand deskundig advies.


Ongewenst of inhoudelijke vragen over dit artikel?
De meeste berichten binnen onze site zijn afkomstig van onze partners, overheid, belangenorganisaties, universiteiten en kennisorganisaties, etc. Ziet u een fout of heeft u inhoudelijke feedback? neem dan contact op met de bron van het artikel!, aangegeven onderaan ieder artikel.
Ziet u een bericht welke, ondanks onze beperkte controle, ingaat tegen onze gedragscodes, de wetgving, etc. , neem dan a.u.b. contact op met onze redactie!

Aanmelden e-mail nieuwsbrief

ZorgKrant.nl is een initiatief van de stichting Care Net Holland!