De Tweede Kamer praat later deze week over Medisch Specialistische Zorg en de situatie in Flevoland na het omvallen van het ziekenhuis

Patiëntenfederatie Nederland maakt zich grote zorgen om de ziekenhuiszorg in Flevoland. In een brief aan de Tweede Kamer zegt de federatie dat landelijke en lokale overheden er alles aan moeten doen om basale, eenvoudige tweedelijnszorg voor Lelystad en verre omgeving te behouden.

Tegelijk vraagt de federatie om bij een eventuele herinrichting van de zorg in de provincie gebruik te maken van de kennis van lokale patiëntenorganisaties. Die weten wat er speelt en kennen de plaatselijke situatie vaak het beste, aldus de brief.

De Tweede Kamer praat later deze week over Medisch Specialistische Zorg en de situatie in Flevoland na het omvallen van het ziekenhuis.

Lees hier de brief aan de Tweede kamer


Tags bij dit artikel:


Artikelen met gelijksoortige tags:


Gegevens bij dit artikel:

  • Fotograaf of fotobureau: : INGImages
  • Bron bij dit artikel: : Patiëntenfederatie Nederland
  • Wat is de URL bij deze bron?: Website bezoeken
  • Originele titel: Betrek patiënten bij herinrichting zorg Flevoland
  • Doelgroep: Zorgprofessionals, Beleidsmakers, Mantelzorgers, Studenten
  • Datum: 30 okt 2018

 


Disclaimer bij dit artikel:
Hoewel wij ernaar streven om correcte en actuele informatie te verschaffen, kunnen wij niet garanderen dat de informatie juist is op het moment waarop deze ontvangen wordt, of dat de informatie na verloop van tijd nog steeds juist is. Informatie binnen het ZorgKrant.nl en het Zorgportaal.nl netwerk zijn niet bedoeld als een medisch advies of ter vervanging van het advies van een arts en/of BIG geregistreerde professional. Op grond van de aangeboden informatie dienen derhalve geen acties te worden ondernomen zonder voorafgaand deskundig advies.


Ongewenst of inhoudelijke vragen over dit artikel?
De meeste berichten binnen onze site zijn afkomstig van onze partners, overheid, belangenorganisaties, universiteiten en kennisorganisaties, etc. Ziet u een fout of heeft u inhoudelijke feedback? neem dan contact op met de bron van het artikel!, aangegeven onderaan ieder artikel.
Ziet u een bericht welke, ondanks onze beperkte controle, ingaat tegen onze gedragscodes, de wetgving, etc. , neem dan a.u.b. contact op met onze redactie!

Aanmelden e-mail nieuwsbrief

ZorgKrant.nl is een initiatief van de stichting Care Net Holland!