Via de website ZorgKrant.nl, onze dagelijkse en wekelijkse e-mail nieuwsbrief en sociale media bereiken wij wekelijks vele tienduizenden belangstellenden.  

Onze doelgroep ...

Wij richten ons vooral op zorgprofessionals en beleidsmakers binnen de Nederlandse zorg- en welzijnssector. Vrijwel alle kanalen van CNH zijn openbaar toegangkelijk wat maakt dat ook mantelzorgers en bewuste zorgconsumenten ons regelmatig volgen. 

Onze mogelijkheden ...

Graag bieden wij mogelijheden om uw merk te versterken en uw producten en / of diensten positief onder de aandacht te brengen van onze doelgroep! 

Wij bieden o.a. de mogelijkheid om een advertorial te plaatsen. Dit is een door u geschreven artikel welke geplaatst wordt binnen de groep "producten en diensten" van ZorgKrant.nl. 

Als ideële organisatie hechten wij veel belang aan de privacy, transparantie en betrouwbaarheid van onze kanalen. Om deze reden gebruiken wij geen tracers en tools van b.v. Google, Facebook, etc. en zijn de gesponsorde berichten altijd herkenbaar voor de bezoeker. 

Inhoudelijk maken wij geen reclame voor medicijnen, drugs of gokken. Eventuele nieuwe medische claims moeten ook bij gesponsorde informatie onderbouwd zijn met gerenomeerde bronnen. Voor een voorbeeld van een gesponsord bericht gaat u naar onze groep "producten en diensten".

De kosten ...

De kosten voor een advertorial zijn slechts € 225,- excl. BTW.

Plaatst u vaker advertorials binnen ZorgKrant.nl dan bieden wij vanaf 3 plaatsingen op jaarbasis een aantrekkelijker tarief van 195,- excl. BTW per stuk.   

Wilt u meer aandacht voor uw bericht?, wij denken graag met u mee!

 

Hoe kan u een advertorial plaatsen ...

 1. Mail uw tekst naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en geef a.u.b. duidelijk aan dat u een advertorial wilt plaatsen. Vergeet a.u.b. niet om uw factuurgegevens te vermelden!
 2. Wij kijken binnen circa 48 uur of uw bericht aansluit bij onze voorwaarden. U ontvangt altijd een gemotiveerde afwijzing of een akkoord.
 3. Gelijktijdig met het eventuele akkoord ontvangt u via e-mail een factuur, mits anders afgesproken.
 4. Na betaling publiceren wij uw bericht binnen circa 48 uur, mits anders afgesproken.
 5. U ontvangt meteen na publicatie een e-mail met daarin een link naar uw artikel.  
 6. U controlert het artikel en maakt eventuele misverstanden of fouten zo spoedig mogelijk kenbaar, uiterlijk binnen 48 uur, na plaatsing.

 

Enkele aandachtspunten rondom het aanbieden van advertorials ...

 • Kies een compacte titel, lange titels worden vaak afgebroken.
 • Begin uw tekst met een korte inleiding enkele regels, zonder links. 
 • Gebruik a.u.b. geen opmaak binnen uw tekst, alleen het gebruik van alina's en vet gedrukte kopjes.
 • Wij plaatsen bij ieder bericht een passende stockfoto van 650 x 650 pixels. Het is mogelijk om deze te vervangen voor een rechtenvrije foto van een vergelijkbaar formaat, mits voorzien van naam fotograaf en/of stockbureau.
 • Maximaal 3 tot 4 externe links naar een relevante pagina. De links moeten aansluiten op uw nieuwsbericht en mogen niet verwijzen naar schadelijke, onjuiste content en/of onbeveiligde websites.
 • Uw bericht mag niet ingaan tegen de belangen van de stichting Care Net Holland en/of ZorgKrant.nl.
 • De eerste week heeft u het recht om een kleine mutatie door te laten voeren, indien er fouten zijn gecontateerd.
 • U heeft altijd het recht om uw artikel te laten verwijderen. Gebruik hiervoor hetzelfde mailadres waarmee u het bericht heeft aangeboden.
 • In de regel is uw artikel geplaatst voor onbepaalde tijd. De redactie heeft altijd het recht om berichten te verwijderen indien achteraf blijkt dat uw bericht toch tegen onze voorwaarden en/of deze aandachtspunten ingaat.
 • U blijft aansprakelijk voor de inhoud van uw bericht. Wees u a.u.b. bewust van het auteursrecht en gebruik geen materialen van derden zonder uitdrukkelijke instemming!
 • Wij staan geen externe tracers binnen onze webpagina's toe en genereren vrijwel geen bezoekersstatistieken. U ontvangt van ons geen rapportages of inzicht in het gebruik van onze kanalen.
 • Advertorials plaatsen wij standaard binnen de groep producten en diensten van ZorgKrant.nl. Alleen optioneel plaatsen wij advertorials door naar onze overige kanalen zoals onze e-mail nieuwsbrief en sociale media. 
 • Wij communiceren primair in het Nederlands en vertalen geen tekst. Uiteraard moet uw verzoek en content ook Nederlandstalig zijn. Wij schrijven of redigeren in de regel geen teksten voor derden.
 • Bij onduidelijkheden en/of misverstanden beslist de ZorgKrant.nl redactie. Een bezwaar hierop is mogelijk via het CNH bestuur.

 

Meer informatie ...
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de beheerder van het ZorgPortaal.nl netwerk.

Aanmelden e-mail nieuwsbrief

ZorgKrant.nl is een initiatief van de stichting Care Net Holland!