Via de website ZorgKrant.nl, onze dagelijkse en wekelijkse e-mail nieuwsbrief en sociale media bereiken wij wekelijks enkele tienduizenden belangstellenden.  

Wij richten ons vooral op zorgprofessionals en beleidsmakers binnen de Nederlandse zorg- en welzijnssector. Vrijwel alle kanalen van CNH zijn openbaar toegangkelijk wat maakt dat ook mantelzorgers en bewuste zorgconsumenten ons regelmatig volgen. 

Graag bieden wij mogelijheden om uw merk te versterken en uw producten en / of diensten positief onder de aandacht te brengen van onze doelgroep. Hierbij kan u denken aan het (eenmalig) plaatsen van een advertorial en/of het structureel aankondigen van bijvoorbeeld nieuwe opleidingen, congressen of persberichten.

Let op! - Geen tracers en volop transparantie richting bezoekers ....
Vanuit privacy overwegingen staan wij binnen onze websites en e-nieuwsbrieven geen externe tracers (meer) toe en zijn alle gesponsorde uitingen herkenbaar als een gesponsorde uiting. Eventuele medische claims diennen altijd voorzien te zijn van een betrouwbare  / controleerbare bronvermelding. Reclame voor medicijnen zijn niet toegestaan. Het e.e.a. maakt dat onze kanalen minder geschikt zijn voor bepaalde mediabureau's en bepaalde medische producten, etc.

Meer informatie ...
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de beheerder van het ZorgPortaal.nl netwerk.

 

Aanvullende info ...

Raadpleeg de bron en/of aanbieder voor meer informatie over dit bericht. Nieuws kan veranderen, fouten of onjuistheden omvatten. Lees ook onze disclaimer en rapporteer a.u.b. berichten, reacties en/of beeld die ingaan tegen onze voorwaarden.

Klik op de onderstaande tags voor relevante berichten, indien aanwezig ...

Datum: 2019-05-02


Volg het nieuws ook via...

 

facebook Facebook

twitter Twitter

rss RSS

mail E-mail nieuwsbrief

 ZorgKrant.nl binnen Twitter.com