Dagelijkse e-mail nieuwsbrief ...

De laatste nieuwsberichten worden rond 16:00 uur gebundeld binnen een overzichtelijke e-mail nieuwsbrief en op werkdagen automatisch verstuurd.

Wekelijkse e-mail nieuwsbrief ....

Op zondag is het mogelijk om de wekelijkse versie te ontvangen met daarin een overzicht van de nieuwsberichten van de afgelopen 7 dagen.

E-mail nieuwsbrief voor organisaties ...

De nieuwsbrief voor organisatie is momenteel nog in voorbereiding en zal maximaal 1 maal per 14 dagen via e-mail verstuurd worden. Deze nieuwsbrief omvat wetenswaardigheden voor partners en participerende organisaties.

Uw e-mail adres wijzigen...

U kunt ervoor kiezen om u af te melden met uw oude e-mail adres (onderaan iedere nieuwsbrief) en u vervolgens weer aan te melden met uw nieuwe e-mail adres (via de website). 

Het is ook mogelijk om een e-mail te sturen aan onze helpdesk. In de regel worden wijzigingen binnen 2-3 dagen doorgevoerd.

Gratis aan en afmelden...

Vanzelfsprekend kunt u zich op ieder gewenst moment gratis aan- en/of afmelden. Onderaan iedere nieuwsbrief zit een link om uw abonnement per direct te beeindigen. Aanmelden kan o.a. via het formulier op de hoofdpagina.

Ik ontvang geen nieuwsbrief of bevestiging na aanmelding...

Helaas komt het voor dat providers en/of partijen zoals Gmail en Hotmal onze e-mail nieuwsbrief zien als spam. Zij weigeren (vaak tijdelijk) ons IP adres of plaatsen onze mails in een afzonderlijke (spam) map. Neem in dit geval contact op met uw eigen (e-mail) provider en controleer a.u.b. uw spam folder/map!

Aanmeldformulier   |   Archief