Laatste nieuws ... ...

Hieronder treft u de laatste 6 nieuwsberichten. Klik op de balk met "lees meer" om meer berichten te tonen. U kan dit eventueel herhalen tot het laatste bericht. 

Toon alle nieuws groepen.  |   Nieuwsbericht aanbieden?  |  Lees de disclaimer

 

Onder druk van organisatorische en technologische ontwikkelingen zijn de afgelopen periode veel veranderingen in gang gezet. ZorgKrant.nl bloeit maar onze ambities en de realiteit staan elkaar regelmatig in de weg. Hier een korte update.

Technisch geneeskundige Stefan Hummelink van het Radboudumc, afdeling Plastische Chirurgie, heeft een Demonstrator-subsidie ontvangen van NWO voor de verdere ontwikkeling van de Anatomieprojector.

Een littekenbreuk na een buikoperatie is het beste te behandelen met een bovenliggend chirurgisch matje.

Minister Schippers neemt definitief geen besluit over de vergoeding van de hiv-preventiepil PrEP, voordat de Gezondheidsraad met een advies komt.

In het OLVG is voor het eerst in Nederland een 3D geprinte plaat gebruikt om een 'afgegleden heupkop' bij een jonge patiënt te corrigeren.

100.000 euro voor onderzoek naar de zeldzame spierziekte FSHD.

Toon meer artikelen

 

 


Aanvullende info ...

Raadpleeg de bron en/of aanbieder voor meer informatie over dit bericht. Nieuws kan veranderen, fouten of onjuistheden omvatten. Lees ook onze disclaimer en rapporteer a.u.b. berichten, reacties en/of beeld die ingaan tegen onze voorwaarden.

Klik op de onderstaande tags voor relevante berichten, indien aanwezig ...

Bron-naam: Nieuws hoofdpagina


(advertentie)