Nieuws & wetens-waardigheden m.b.t. de Nederlandse zorgsector!
Slider

Laatste nieuws ... ...

Hieronder treft u de laatste 6 nieuwsberichten. Klik op de balk met "lees meer" om meer berichten te tonen. U kan dit eventueel herhalen tot het laatste bericht. 

Toon alle nieuws groepen.  |   Nieuwsbericht aanbieden?  |  Lees de disclaimer

 

Depressie is een ernstige psychiatrische stoornis die zorgt voor een grote ziektelast.

De NZa heeft dinsdag 20 februari de nieuwe regels voor aanbieders van paramedische zorg en zorgverzekeraars voor 2019 gepubliceerd. 

Uit onderzoek is gebleken dat een zeer hoog ‘slecht‘ cholesterol bij jonge vrouwen vaak het gevolg is van een erfelijke aanleg

Meer patiënten naar het International Patient Center met als doel de Nederlandse hoog complexe zorg beschikbaar te stellen aan patiënten uit het buitenland.

De website ‘Samen maken we Limburg dementievriendelijk’ is gelanceerd en daarmee de campagne "Dementievriendelijk Limburg" gestart

Om de indicatiestelling voor het pgb transparanter en kwalitatief beter te maken is door ZN, Per Saldo en VWS een praktijkteam opgericht.

Toon meer artikelen

 

 


Aanvullende info ...

Raadpleeg de bron en/of aanbieder voor meer informatie over dit bericht. Nieuws kan veranderen, fouten of onjuistheden omvatten. Lees ook onze disclaimer en rapporteer a.u.b. berichten, reacties en/of beeld die ingaan tegen onze voorwaarden.

Klik op de onderstaande tags voor relevante berichten, indien aanwezig ...

Datum: 2018-02-21


(advertentie)