(advertentie)

Het Erasmus MC organiseert op zaterdag 10 juni 2017 het eerste Hart&Vaatcafé in Rotterdam.

 

Laagdrempelig
De bijeenkomst voor patiënten is informatief en informeel opgezet. Hart- en vaatpatiënten kunnen er onder het genot van een hapje en een drankje op laagdrempelige wijze met de specialisten van het Erasmus MC van gedachten wisselen. En er is uitgebreid ruimte voor contact met medepatiënten.

Verhaal kwijt
"Wij willen onze patiënten de gelegenheid bieden om hun ervaringen en tips met elkaar te delen. Ook geeft het café de mogelijkheid vragen te stellen aan onze specialisten", vertelt dr. Ellen Rouwet. Zij is als vaatchirurg betrokken bij de organisatie van het evenement. "Het is belangrijk dat mensen hun verhaal kwijt kunnen, aan elkaar en aan ons. Dat is het doel van dit café", legt ze uit.

Nieuwste technieken
Vaatchirurg prof. Hence Verhagen en interventiecardioloog dr. Nicolas van Mieghem zijn de sprekers bij het eerste Rotterdamse Hart&Vaatcafé. Zij gaan in op aorta-aneurysma's en hartklepafwijkingen. Ook geven ze uitleg over de nieuwste behandeltechnieken voor deze aandoeningen.

Aanmelden
Het Hart&Vaatcafé is op 10 juni van 11.00 tot 13.00 uur in Het Nieuwe Instituut te Rotterdam, nabij het Erasmus MC. De toegang is gratis, maar aanmelden is vereist. Dat kan via www.hartenvaatgroep.nl/hartenvaatcafe.

Het café wordt georganiseerd in samenwerking met de Hart&Vaatgroep.

Bron: Erasmus MC

 

Aanvullende info ...

Raadpleeg de bron en/of aanbieder voor meer informatie over dit bericht. Nieuws kan veranderen, fouten of onjuistheden omvatten. Lees ook onze disclaimer en rapporteer a.u.b. berichten, reacties en/of beeld die ingaan tegen onze voorwaarden.

Klik op de onderstaande tags voor relevante berichten, indien aanwezig ...

Fotograaf of fotobureau: : INGImages
Datum: 2020-12-01