Goedenacht, welkom bij ZorgKrant.nl

 ZorgKrant.nl omvat nieuws en wetenswaardigheden m.b.t. de Nederlandse zorgsector. ZorgKrant.nl is een onafhankelijk initiatief van de stichting Care Net Holland (CNH).


Laatste nieuws ...


Foto: Zorgkrant

De Inspectie voor de Gezondheidszorg (IGZ) heeft het verscherpt toezicht op Stichting Klein Houtdijk in Kamerik opgeheven.

De instelling voldoet nog niet aan alle normen, maar door de inzet van de leiding en medewerkers en de snelheid van verbeteren, heeft de inspectie er vertrouwen in dat de normen binnenkort worden nageleefd.

In januari 2014 stelde de IGZ Klein Houtdijk onder verscherpt toezicht omdat de zorg niet voldeed aan de voorwaarden waardoor de kwaliteit en veiligheid in het geding waren. Sinds die tijd heeft de inspectie tijdens bezoeken gezien dat door de inzet van de interim directeur, de zorgmanager en de medewerkers, in korte tijd veel verbeterd is. Daardoor is de zorg veiliger geworden. Daarom heeft de IGZ het verscherpt toezicht opgeheven. Wel blijft de inspectie Klein Houtdijk de komende tijd nauwgezet volgen om te zien of de verbeteringen verder doorzetten en standhouden.


Aanvullende informatie:

Plaatsingsdatum:
29 juli 2014 om 08:00

Auteur:
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Bron:
IGZ

Aanmelden e-mail nieuwsbrief

ZorgKrant.nl is een initiatief van de stichting Care Net Holland!