Onder druk van organisatorische en technologische ontwikkelingen zijn de afgelopen periode veel veranderingen in gang gezet. ZorgKrant.nl bloeit maar onze ambities en de realiteit staan elkaar regelmatig in de weg. Hier een korte update.

In maart 1996 heeft de stichting Care Net Holland (CNH) haar eerste domeinnaam geregistreerd. Kort hierop zijn succesvolle kanalen als ZorgPortaal.nl, ZorgKrant.nl , ZorgJob.nl, etc. toegevoegd.

Ruim 20 jaar later is een omvangrijke reorganisatie in gang gezet. Enkele diensten zijn tijdelijk aangepast of gesloten.

Wenselijk i.v.m. noodzakelijke updates en ontwikkelingen. Noodzakelijk omdat de capaciteit van de vrijwillige redactie, de verkoop en het technische team niet meer aansluiten bij het huidige en relatief brede aanbod.

Ambitieuze plannen voor de toekomst …
Om ook in de toekomst de kwaliteit en kwantiteit te garanderen zijn alle bestaande kanalen en diensten onder de loep genomen en zijn bezoekers en partners gevraagd naar hun ervaringen en wensen. Vervolgens is er een plan van aanpak opgesteld en zijn de eerste veranderingen in gang gezet.

ZorgPortaal.nl blijft binnen de nieuwe plannen de startpagina maar zal in technisch opzicht een andere rol vervullen en vooral verwijzen naar bestaande websites. Eind 2016 zijn ZorgCommunity.nl en Verpleeghuis.nl aangekondigd als nieuwe websites binnen het ZorgPortaal.nl netwerk.

Soms zit het tegen …
Door uitval en ziekte van teamleden is de planning regelmatig bijgesteld. Onder de "uitvallers" ook de CNH voorzitter en drijvende kracht achter alle veranderingen. Onverwachts moet hij een relatief ingrijpende operatie ondergaan en zal hij enkele maanden nodig hebben voor het verwachte herstel. Eerder was hij al gedeeltelijk uitgevallen door een chronische ziekte.

Pauze tot eind 2017 …
Inmiddels is besloten om vrijwel alle plannen te pauzeren en de aandacht te concentreren op het continueren van de huidige nieuwskanalen. Vanaf juli 2017 verdwijnen de laatste diensten en zal ZorgKrant.nl de spil vormen.

Naar verwachting zal vanaf sept. 2017 de meeste werkzaamheden weer opgepakt worden en mag u begin 2018 weer innovatieve inzichten en ontwikkelingen verwachten …

Voor relevante zaken blijft de redactie via e-mail bereikbaar. Alles wat geen prioriteit heeft zal wat meer tijd vragen. 

 

 


Aanvullende info ...

Raadpleeg de bron en/of aanbieder voor meer informatie over dit bericht. Nieuws kan veranderen, fouten of onjuistheden omvatten. Lees ook onze disclaimer en rapporteer a.u.b. berichten, reacties en/of beeld die ingaan tegen onze voorwaarden.

Klik op de onderstaande tags voor relevante berichten, indien aanwezig ...

Fotograaf of fotobureau: : INGImages
Datum: 2018-08-15

Relevante artikelen ...

Macrogol meest gebruikte laxeermiddel Combinatie met macrogol meest gebruikte laxeermiddel Openbare apotheken verstrekten in 2017 aan 1,23 miljoen mensen een laxeermiddel op basis van een... Anders Sat, 03 Feb 2018, 16:45:23
Lichte stijging ammoniakuitstoot De uitstoot van ammoniak is in 2015 licht gestegen ten opzichte van 2014 en voldoet met 127,6 kiloton aan het Europees gestelde plafond. De toename... Anders Mon, 24 Apr 2017, 12:48:58
Mensen worden meer gezondheidsvaardig Er is steeds meer bewijs voorhanden dat beleid op het gebied van gezondheidsvaardigheden succesvol is.  De WHO heeft geïnventariseerd wat de e... Anders Wed, 18 Jul 2018, 07:07:52
Jonge gezinnen zoeken de ruimte op Jonge gezinnen trekken weg uit de grote stad en zoeken de ruimte op. Gezinnen verhuizen vaak als de kinderen nog niet naar school gaan, vooral als ze... Anders Tue, 07 Nov 2017, 13:29:04
Minder overstappers bij hoge medicijnkosten Mensen met hogere uitgaven aan geneesmiddelen wisselen minder vaak van verzekeraar. Bij apotheekbezoekers die in 2016 meer dan € 1000 uitgaven lag ... Anders Thu, 20 Apr 2017, 13:58:17

(advertentie)