Onder druk van organisatorische en technologische ontwikkelingen zijn de afgelopen periode veel veranderingen in gang gezet. ZorgKrant.nl bloeit maar onze ambities en de realiteit staan elkaar regelmatig in de weg. Hier een korte update.

In maart 1996 heeft de stichting Care Net Holland (CNH) haar eerste domeinnaam geregistreerd. Kort hierop zijn succesvolle kanalen als ZorgPortaal.nl, ZorgKrant.nl , ZorgJob.nl, etc. toegevoegd.

Ruim 20 jaar later is een omvangrijke reorganisatie in gang gezet. Enkele diensten zijn tijdelijk aangepast of gesloten.

Wenselijk i.v.m. noodzakelijke updates en ontwikkelingen. Noodzakelijk omdat de capaciteit van de vrijwillige redactie, de verkoop en het technische team niet meer aansluiten bij het huidige en relatief brede aanbod.

Ambitieuze plannen voor de toekomst …
Om ook in de toekomst de kwaliteit en kwantiteit te garanderen zijn alle bestaande kanalen en diensten onder de loep genomen en zijn bezoekers en partners gevraagd naar hun ervaringen en wensen. Vervolgens is er een plan van aanpak opgesteld en zijn de eerste veranderingen in gang gezet.

ZorgPortaal.nl blijft binnen de nieuwe plannen de startpagina maar zal in technisch opzicht een andere rol vervullen en vooral verwijzen naar bestaande websites. Eind 2016 zijn ZorgCommunity.nl en Verpleeghuis.nl aangekondigd als nieuwe websites binnen het ZorgPortaal.nl netwerk.

Soms zit het tegen …
Door uitval en ziekte van teamleden is de planning regelmatig bijgesteld. Onder de "uitvallers" ook de CNH voorzitter en drijvende kracht achter alle veranderingen. Onverwachts moet hij een relatief ingrijpende operatie ondergaan en zal hij enkele maanden nodig hebben voor het verwachte herstel. Eerder was hij al gedeeltelijk uitgevallen door een chronische ziekte.

Pauze tot eind 2017 …
Inmiddels is besloten om vrijwel alle plannen te pauzeren en de aandacht te concentreren op het continueren van de huidige nieuwskanalen. Vanaf juli 2017 verdwijnen de laatste diensten en zal ZorgKrant.nl de spil vormen.

Naar verwachting zal vanaf sept. 2017 de meeste werkzaamheden weer opgepakt worden en mag u begin 2018 weer innovatieve inzichten en ontwikkelingen verwachten …

Voor relevante zaken blijft de redactie via e-mail bereikbaar. Alles wat geen prioriteit heeft zal wat meer tijd vragen. 

 

 


Aanvullende info ...

Raadpleeg de bron en/of aanbieder voor meer informatie over dit bericht. Nieuws kan veranderen, fouten of onjuistheden omvatten. Lees ook onze disclaimer en rapporteer a.u.b. berichten, reacties en/of beeld die ingaan tegen onze voorwaarden.

Klik op de onderstaande tags voor relevante berichten, indien aanwezig ...

Fotograaf of fotobureau: : INGImages
Datum: 2018-03-20

Relevante artikelen ...

Minder uitgegeven aan medicijnen Eigen bijdragen zijn van kracht voor geneesmiddelen waarvan de inkoopprijs is vastgesteld boven een door de overheid bepaalde limiet. Openbare apothe... Anders Thu, 08 Feb 2018, 13:10:15
Kinderwens motiveert vrouwen gezonder te leven Vrouwen die leefstijlbegeleiding krijgen, voelen zich beter en worden vaker op de natuurlijke manier zwangerHet onder begeleiding verbeteren van de le... Anders Sat, 13 Jan 2018, 14:34:33
Alertheid zwangere vrouwen voor zikavirus blijft nodig Sinds mei 2015 is er een zikavirusuitbraak in Zuid- en Midden-Amerika, inclusief het Caribisch gebied. Het zikavirus kan aangeboren afwijkingen ver... Anders Fri, 09 Jun 2017, 04:41:23
Bijna één op de tien vrouwen rookt weleens tijdens de zwangerschap Negen procent van de moeders met een kind van 0-4 jaar heeft tijdens de zwangerschap weleens gerookt. Dit betreft vaker jonge moeders (18-24 jaar),... Anders Wed, 14 Jun 2017, 19:15:44
Inbreng van patiënt belangrijk De Patiëntenfederatie vindt dat zorg moet worden gekoppeld aan vragenlijsten die de patiënt invult. Goede zorg kan alleen als zorgverleners systemati... Anders Wed, 13 Dec 2017, 14:34:13

(advertentie)