(advertentie)

Mr. Gerrit Jan Pulles heeft weer een astmapatiënte bijgestaan die geen machtiging kreeg om opgenomen te mogen worden in het Nederlands Astmacentrum in Davos.

 

Dit keer is de zaak voorgekomen bij de voorzieningenrechter in Arnhem. De rechter besloot om de vertegenwoordigers van de zorgverzekeraar en mr Pulles even de gang op te sturen om te kijken of ze er samen toch uit zouden kunnen komen.

En wat schetst onze verbazing...... de zorgverzekeraar is akkoord gegaan met behandeling in Zwitserland. En zo heeft de rechter uiteindelijk geen uitspraak hoeven te doen.

Lees hier het krantenartikel in de Gelderlander

Bron: Vereniging Nederland Davos

 

Aanvullende info ...

Raadpleeg de bron en/of aanbieder voor meer informatie over dit bericht. Nieuws kan veranderen, fouten of onjuistheden omvatten. Lees ook onze disclaimer en rapporteer a.u.b. berichten, reacties en/of beeld die ingaan tegen onze voorwaarden.

Klik op de onderstaande tags voor relevante berichten, indien aanwezig ...

Fotograaf of fotobureau: : INGImages
Datum: 2021-05-08

Relevante artikelen ...

Minder vaak naar het ziekenhuis door CWZ Thuis app voor astmapatiënten Voor patiënten met moeilijk behandelbaar astma wijzigt de medicatie vaak snel CWZ heeft samen met digitale partner Luscii een nieuwe thuismonitoring ... Chronisch zieken Thu, 14 Jan 2021, 07:52:08