Deze mensen ontvangen de uitnodiging via het ziekenhuis waar zij in behandeling zijn

Vanaf 19 april ontvangen mensen met een (ernstige) afweerstoornis hun uitnodiging voor een herhaalprik tegen corona. Het gaat om patiënten die onder behandeling zijn van een medisch specialist voor een specifieke aandoening of bepaalde medicijnen voorgeschreven krijgen. Deze mensen ontvangen de uitnodiging via het ziekenhuis waar zij in behandeling zijn.

Mensen met een (ernstige) afweerstoornis lopen een groter risico op ernstige ziekte als zij besmet raken met het coronavirus. Voor deze mensen is het belangrijk dat zij nu, minimaal 3 maanden na hun boosterprik, een herhaalprik halen. 

Vanaf 20 april kunnen mensen met een afweerstoornis bij de GGDGemeentelijke Gezondheidsdienst-locaties terecht voor hun herhaalprik. In de uitnodiging staat hoe deze mensen hun afspraak kunnen maken.   

 

Aanvullende info ...

Raadpleeg de bron en/of aanbieder voor meer informatie over dit bericht. Nieuws kan veranderen, fouten of onjuistheden omvatten. Lees ook onze disclaimer en rapporteer a.u.b. berichten, reacties en/of beeld die ingaan tegen onze voorwaarden.

Klik op de onderstaande tags voor relevante berichten, indien aanwezig ...

Naam auteur en/of bewerkt door: RIVM
Fotograaf of fotobureau: : INGImages
Bron bij dit artikel: : RIVM
Wat is de URL bij deze bron?: https://www.rivm.nl/nieuws/mensen-met-ernstige-afweerstoornis-ontvangen-uitnodiging-herhaalprik
Originele titel: Mensen met (ernstige) afweerstoornis ontvangen uitnodiging herhaalprik
Doelgroep: Zorgprofessionals, Beleidsmakers, Mantelzorgers, Studenten
Datum: 2022-04-19


Volg het nieuws ook via...

 

facebook Facebook

twitter Twitter

rss RSS

mail E-mail nieuwsbrief

 ZorgKrant.nl binnen Twitter.com