Graag plaatsen wij relevante persberichten, wetenswaardigheden en nieuws m.b.t. de Nederlandse zorg- en welzijn.

Vanzelfsprekend willen wij uitsluitend berichten plaatsen die aansluiten op de Nederlandse wetgeving en onze voorwaarden. Lees deze a.u.b. vooraf door.

De belangrijkste criteria voor plaatsing zijn o.a.:

  • U heeft het (pers)bericht zelf geschreven en/of met uitdrukkelijke instemming van de betrokken auteur(s) en rechthebbenden aangeboden voor publicatie binnen ZorgKrant.nl.
  • Uw bericht omvat geen discriminerende of beledigende uitlatingen.
  • Uw bericht berust op waarheid en omvat geen onbewezen medische claims.
  • Uw bronnen zijn algemeen gerespecteerd en voor ons controleerbaar.
  • Het bericht omvat geen primaire reclame voor een commercieel product en/of dienst. Hiervoor hebben wij de mogelijheid van (voor de bezoeker herkenbare) advertorials.
  • Eventuele beeldmaterialen zijn alleen toegestaan indien deze vrij van rechten gepubliceerd mogen worden.
  • In de regel nemen wij uw tekst geheel over. De redactie kan wel uw titel, foto en intro aanpassen, tevens reclame uitingen verwijderen.
  • Bij voorkeur aanleveren zonder (al te veel) opmaak.

Muteren of verwijderen van een aangeboden bericht?
In de regel muteren wij tussentijds geen berichten van derden, soms plaatsen wij een (belangrijke) aanvulling. Wel is het mogelijk om op uw verzoek het door u aangeboden bericht weer te verwijderen. Voor dit verzoek gebruikt u het zelfde e-mail adres waarmee u het bericht heeft aangeboden en/of zoekt contact met onze helpdesk.

Contact met de redactie?
ZorgKrant.nl werkt met een selectief groepje vrijwilligers die dagelijks het aangeboden nieuws beoordelen en plaatsen. John Henstra is de eindredacteur van ZorgKrant.nl.  De redactie is bereikbaar via het e-mail adres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Door het grote aanbod en onze beperkte capaciteit lukt het niet altijd om u op de hoogte te houden van onze keuze's en/of te onderbouwen waarom wij uw plaatsing niet gebruiken.

Aanbieden van gesponsorde informatie:
Wilt u informatie plaatsen over uw producten en/of diensten dan bieden wij vanaf € 195,- excl. BTW de mogelijkheid om uw bericht te plaatsen binnen onze groep producten en diensten. Geef binnen uw e-mail a.u.b. duidelijk aan dat het gaat om een betaalde advertorial en lees ook de informatie voor adverteerders.

 

Aanmelden e-mail nieuwsbrief

ZorgKrant.nl is een initiatief van de stichting Care Net Holland!