Alle rechten op de inhoud van de internetdiensten en websites binnen het ZorgPortaal.nl netwerk en deze website berusten bij de stichting Care Net Holland, voor zover deze rechten niet berusten bij derden van wie materiaal beschikbaar is gesteld binnen de internetdiensten en websites van stichting Care Net Holland en haar partners.

Veel foto's zijn bijvoorbeeld ingekocht bij professionele fotografen en fotobureaus. De auteursrechten van deze foto's zijn in de regel in handen van de fotograaf en/of het bureau.

Met uitzondering van kleinschalig privé gebruik is het niet toegestaan om, zonder uitdrukkelijke toestemming van de rechthebbende, inhoud en/of internetdiensten van de stichting Care Net Holland en haar partners, in originele of bewerkte vorm, te verspreiden.

Uitdrukkelijk vermelden wij dat het wel is toegestaan om via een hyperlink te verwijzen naar onze content en/of gebruik te maken van door ons aangeboden RSS feeds.

Voor vragen m.b.t. beeldmaterialen verwijzen wij in de regel door naar de betrokken (beroeps)fotograaf of stockbureau. Voor teksten verwijzen wij in de regel door naar de bron. In veel situaties staat deze vermeld bij de content. Mocht u twijfelen neem dan contact op met onze helpdesk.

Aanmelden e-mail nieuwsbrief

ZorgKrant.nl is een initiatief van de stichting Care Net Holland!