Stichting Humanitas in Rotterdam voldoet aan de aanwijzing van de Inspectie voor de Gezondheidszorg (IGZ).

Humanitas heeft hard gewerkt om de zorg te verbeteren en de kwaliteit ervan ook zelf goed te kunnen volgen. De inspectie heeft daarom de aanwijzing beëindigd.

De aanwijzing was gericht op de verpleeghuizen van Stichting Humanitas in de regio Rotterdam die ouderenzorg leveren op basis van de Wet Langdurige Zorg. Het ging dus niet om de maatschappelijke dienstverlening, kinderopvang of andere vormen van ondersteuning door Humanitas.

Tijdens verschillende bezoeken heeft de IGZ kunnen zien dat Humanitas de nodige verbeteringen heeft doorgevoerd. De stichting voldoet nu aan de eisen die de inspectie stelde in de aanwijzing. De inspectie blijft de voortgang bij Humanitas nauwlettend volgen.


Tags bij dit artikel:


Artikelen met gelijksoortige tags:


Gegevens bij dit artikel:

  • Fotograaf of fotobureau: : INGImages
  • Datum: 29 feb 2024

 


Disclaimer bij dit artikel:
Hoewel wij ernaar streven om correcte en actuele informatie te verschaffen, kunnen wij niet garanderen dat de informatie juist is op het moment waarop deze ontvangen wordt, of dat de informatie na verloop van tijd nog steeds juist is. Informatie binnen het ZorgKrant.nl en het Zorgportaal.nl netwerk zijn niet bedoeld als een medisch advies of ter vervanging van het advies van een arts en/of BIG geregistreerde professional. Op grond van de aangeboden informatie dienen derhalve geen acties te worden ondernomen zonder voorafgaand deskundig advies.


Ongewenst of inhoudelijke vragen over dit artikel?
De meeste berichten binnen onze site zijn afkomstig van onze partners, overheid, belangenorganisaties, universiteiten en kennisorganisaties, etc. Ziet u een fout of heeft u inhoudelijke feedback? neem dan contact op met de bron van het artikel!, aangegeven onderaan ieder artikel.
Ziet u een bericht welke, ondanks onze beperkte controle, ingaat tegen onze gedragscodes, de wetgving, etc. , neem dan a.u.b. contact op met onze redactie!

Aanmelden e-mail nieuwsbrief

ZorgKrant.nl is een initiatief van de stichting Care Net Holland!