De Woenselse Poort, onderdeel van Geestelijke Gezondheidszorg Eindhoven en de Kempen, heeft inmiddels meerdere acties uit het integraal actieplan uitgevoerd en de eerste effecten hiervan zijn zichtbaar.

Een positieve ontwikkeling is dat medewerkers meer rust en structuur ervaren. Dit constateren de Inspectie Veiligheid en Justitie en de Inspectie voor de Gezondheidszorg na hun tweede bezoek aan De Woenselse Poort op 20 april 2017.

Aandachtspunten
Uit dit bezoek blijken ook aandachtspunten die om verdere uitwerking vragen. Deze aandachtspunten hebben betrekking op de positionering van het leidinggevend kader en het beschrijven van een instellingsbrede visie op cultuur.

Vier vervolgbezoeken om voortgang van het verbetertraject te beoordelen
In het kader van het vervolgonderzoek bezochten de Inspecties op 23 februari 2017 en op 20 april 2017 de Woenselse Poort. De Inspecties brengen vier vervolgbezoeken aan De Woenselse Poort waarbij zij de voortgang van het verbetertraject beoordelen en aandacht besteden aan de effecten van de verbeteracties. Daarbij wordt stilgestaan bij de ervaring van cliënten en medewerkers ten aanzien van het verbetertraject.

Publicaties

Terugkoppeling tweede bezoek op 20 april 2017
De Woenselse Poort, onderdeel van Geestelijke Gezondheidszorg Eindhoven en de Kempen, heeft inmiddels meerdere acties uit het...
Brief | 19-06-2017


Tags bij dit artikel:


Artikelen met gelijksoortige tags:


Gegevens bij dit artikel:

  • Fotograaf of fotobureau: : INGImages
  • Datum: 13 jun 2024

 


Disclaimer bij dit artikel:
Hoewel wij ernaar streven om correcte en actuele informatie te verschaffen, kunnen wij niet garanderen dat de informatie juist is op het moment waarop deze ontvangen wordt, of dat de informatie na verloop van tijd nog steeds juist is. Informatie binnen het ZorgKrant.nl en het Zorgportaal.nl netwerk zijn niet bedoeld als een medisch advies of ter vervanging van het advies van een arts en/of BIG geregistreerde professional. Op grond van de aangeboden informatie dienen derhalve geen acties te worden ondernomen zonder voorafgaand deskundig advies.


Ongewenst of inhoudelijke vragen over dit artikel?
De meeste berichten binnen onze site zijn afkomstig van onze partners, overheid, belangenorganisaties, universiteiten en kennisorganisaties, etc. Ziet u een fout of heeft u inhoudelijke feedback? neem dan contact op met de bron van het artikel!, aangegeven onderaan ieder artikel.
Ziet u een bericht welke, ondanks onze beperkte controle, ingaat tegen onze gedragscodes, de wetgving, etc. , neem dan a.u.b. contact op met onze redactie!

Aanmelden e-mail nieuwsbrief

ZorgKrant.nl is een initiatief van de stichting Care Net Holland!