De zorgaanbieder heeft niet binnen de gestelde termijn aan de eerder opgelegde aanwijzing voldaan

De Inspectie Gezondheidszorg en Jeugd heeft Psycho Informa Instellingen B.V. een last onder dwangsom opgelegd. De zorgaanbieder heeft niet binnen de gestelde termijn aan de eerder opgelegde aanwijzing voldaan.

Psycho Informa is een instelling voor geestelijke gezondheidszorg en jeugdhulp. Er zijn drie kernlocaties in Schoonhoven, Woerden en Den Haag. Ook zijn er vijf kleinere locaties. Er zijn ongeveer 350 cliënten.

Na afloop van de termijn van de aanwijzing in maart legde de inspectie opnieuw een bezoek af. Toen bleek dat Psycho Informa nog altijd niet voldoet aan de normen. Psycho Informa heeft zes weken de tijd om alsnog aan de aanwijzing te voldoen. Doen zij dat niet, dan moet de instelling een dwangsom van 1000 euro per week betalen.

Documenten
Last onder dwangsom Psycho Informa Instellingen;
Definitieve rapportbrief van inspectiebezoek op 23 maart 2018 aan Psycho Informa Instellingen.


Tags bij dit artikel:


Artikelen met gelijksoortige tags:


Gegevens bij dit artikel:

  • Fotograaf of fotobureau: : INGImages
  • Bron bij dit artikel: : IGJ
  • Wat is de URL bij deze bron?: Visit Website
  • Originele titel: Last onder dwangsom voor Psycho Informa
  • Doelgroep: Zorgprofessionals, Beleidsmakers
  • Datum: 22 mei 2018

 


Disclaimer bij dit artikel:
Hoewel wij ernaar streven om correcte en actuele informatie te verschaffen, kunnen wij niet garanderen dat de informatie juist is op het moment waarop deze ontvangen wordt, of dat de informatie na verloop van tijd nog steeds juist is. Informatie binnen het ZorgKrant.nl en het Zorgportaal.nl netwerk zijn niet bedoeld als een medisch advies of ter vervanging van het advies van een arts en/of BIG geregistreerde professional. Op grond van de aangeboden informatie dienen derhalve geen acties te worden ondernomen zonder voorafgaand deskundig advies.


Ongewenst of inhoudelijke vragen over dit artikel?
De meeste berichten binnen onze site zijn afkomstig van onze partners, overheid, belangenorganisaties, universiteiten en kennisorganisaties, etc. Ziet u een fout of heeft u inhoudelijke feedback? neem dan contact op met de bron van het artikel!, aangegeven onderaan ieder artikel.
Ziet u een bericht welke, ondanks onze beperkte controle, ingaat tegen onze gedragscodes, de wetgving, etc. , neem dan a.u.b. contact op met onze redactie!

Aanmelden e-mail nieuwsbrief

ZorgKrant.nl is een initiatief van de stichting Care Net Holland!