De aard van de collectie (anatomische preparaten) maakt het museum minder geschikt voor jonge kinderen

Altijd al eens een kijkje willen nemen in het Anatomisch Museum van het LUMC? Grijp dan nu je kans! Het museum opent zijn deuren voor het publiek tijdens de museumweek op zondag 2 april.

Van 12.00 tot 16.00 uur is iedereen van harte welkom om de bijzondere collectie van het museum te bezichtigen. Bezoekers hoeven hiervoor geen aparte toegangskaarten te reserveren. Gezien de beperkte omvang van het museum kan bij grote drukte een wachtrij ontstaan.

Het Anatomisch Museum is alleen geopend op de zondag van de museumweek. Het museum is gevestigd in het onderwijsgebouw van het LUMC, Hippocratespad 21 in Leiden. De aard van de collectie (anatomische preparaten) maakt het museum minder geschikt voor jonge kinderen.

Meer informatie over het Anatomisch Museum vind je op onze website.

Bron: LUMC


Tags bij dit artikel:


Artikelen met gelijksoortige tags:


Gegevens bij dit artikel:

  • Fotograaf of fotobureau: : INGImages
  • Datum: 31 mrt 2023

 


Disclaimer bij dit artikel:
Hoewel wij ernaar streven om correcte en actuele informatie te verschaffen, kunnen wij niet garanderen dat de informatie juist is op het moment waarop deze ontvangen wordt, of dat de informatie na verloop van tijd nog steeds juist is. Informatie binnen het ZorgKrant.nl en het Zorgportaal.nl netwerk zijn niet bedoeld als een medisch advies of ter vervanging van het advies van een arts en/of BIG geregistreerde professional. Op grond van de aangeboden informatie dienen derhalve geen acties te worden ondernomen zonder voorafgaand deskundig advies.


Ongewenst of inhoudelijke vragen over dit artikel?
De meeste berichten binnen onze site zijn afkomstig van onze partners, overheid, belangenorganisaties, universiteiten en kennisorganisaties, etc. Ziet u een fout of heeft u inhoudelijke feedback? neem dan contact op met de bron van het artikel!, aangegeven onderaan ieder artikel.
Ziet u een bericht welke, ondanks onze beperkte controle, ingaat tegen onze gedragscodes, de wetgving, etc. , neem dan a.u.b. contact op met onze redactie!

Aanmelden e-mail nieuwsbrief

ZorgKrant.nl is een initiatief van de stichting Care Net Holland!