Het Westfriesgasthuis voldoet aan alle punten van de aanwijzing die juli 2017 werd opgelegd

De Inspectie Gezondheidszorg en Jeugd in oprichting heeft de aanwijzing voor het Westfriesgasthuis in Hoorn beëindigd. Het ziekenhuis voldoet aan alle punten van de aanwijzing die juli 2017 werd opgelegd.

Bij een bezoek in juni 2017 zag de inspectie dat er niet voldaan werd aan de voorwaarden voor goede zorg op het gebied van het Convenant ‘Veilige toepassing van medische technologie in de medisch specialistische zorg’. Het ziekenhuis kreeg zes maanden de tijd om de problemen op te lossen.

Het ziekenhuis heeft op tijd aan alle vereiste verbeteringen voldaan. Daarom heeft de inspectie de aanwijzing beëindigd.

Documenten
Westfriesgasthuis Hoorn Beëindigen Aanwijzing februari 2018
Westfriesgasthuis Hoorn CMT januari 2018
Aanwijzing voor het Ziekenhuis Westfriesgasthuis juni 2017


Tags bij dit artikel:


Artikelen met gelijksoortige tags:


Gegevens bij dit artikel:

  • Fotograaf of fotobureau: : INGImages
  • Bron bij dit artikel: : IGZ
  • Wat is de URL bij deze bron?: Website bezoeken
  • Originele titel: Aanwijzing voor Westfriesgasthuis beëindigd
  • Doelgroep: Zorgprofessionals, Beleidsmakers
  • Datum: 23 feb 2018

 


Disclaimer bij dit artikel:
Hoewel wij ernaar streven om correcte en actuele informatie te verschaffen, kunnen wij niet garanderen dat de informatie juist is op het moment waarop deze ontvangen wordt, of dat de informatie na verloop van tijd nog steeds juist is. Informatie binnen het ZorgKrant.nl en het Zorgportaal.nl netwerk zijn niet bedoeld als een medisch advies of ter vervanging van het advies van een arts en/of BIG geregistreerde professional. Op grond van de aangeboden informatie dienen derhalve geen acties te worden ondernomen zonder voorafgaand deskundig advies.


Ongewenst of inhoudelijke vragen over dit artikel?
De meeste berichten binnen onze site zijn afkomstig van onze partners, overheid, belangenorganisaties, universiteiten en kennisorganisaties, etc. Ziet u een fout of heeft u inhoudelijke feedback? neem dan contact op met de bron van het artikel!, aangegeven onderaan ieder artikel.
Ziet u een bericht welke, ondanks onze beperkte controle, ingaat tegen onze gedragscodes, de wetgving, etc. , neem dan a.u.b. contact op met onze redactie!

Aanmelden e-mail nieuwsbrief

ZorgKrant.nl is een initiatief van de stichting Care Net Holland!