Dit magazine is bedoeld om zorgnetwerken in Nederland te inspireren

Steeds vaker krijgen mensen zorg thuis en dat vraagt het nodige. Vanuit zorgverleners, patiënten en hun naasten. Op welke wijze werk je samen in een netwerk? Hoe zorg je dat je echt vanuit het perspectief van de patiënt de zorg verleent? Hoe zorg je dat iedereen binnen jouw regio aangesloten is? En wat vraagt dat van governance en leiderschap?

Daarover gaat het magazine Toezicht op zorgnetwerken dat de Inspectie Gezondheidszorg en Jeugd (IGJ) maandag 27 mei uitgebracht heeft. Dit magazine is bedoeld om zorgnetwerken in Nederland te inspireren en samenwerkingsinitiatieven te stimuleren.

De inspectie is sinds 2015 actief bezig om haar toezicht op zorgnetwerken te ontwikkelen. In het magazine wil de inspectie laten zien wat zij doet en heeft gedaan en tot welke inzichten we zijn gekomen. Met dit magazine willen we op een toegankelijke manier een terugblik en vooruitblik bieden op ons toezicht op zorgnetwerken.

Ook de komende jaren blijven we hier aandacht voor houden. We zien dat goede samenwerking, coördinatie en afstemming in zorgnetwerken van belang is voor goede patiëntenzorg. Zorgverleners zijn in verschillende regio’s, creatief en energiek aan de slag om zorg thuis mogelijk te maken.


Tags bij dit artikel:


Artikelen met gelijksoortige tags:


Gegevens bij dit artikel:

  • Fotograaf of fotobureau: : INGImages
  • Bron bij dit artikel: : IGJ
  • Wat is de URL bij deze bron?: Website bezoeken
  • Originele titel: Magazine ‘Toezicht op zorgnetwerken’ gelanceerd
  • Doelgroep: Zorgprofessionals, Beleidsmakers, Mantelzorgers, Studenten
  • Datum: 27 mei 2019

 


Disclaimer bij dit artikel:
Hoewel wij ernaar streven om correcte en actuele informatie te verschaffen, kunnen wij niet garanderen dat de informatie juist is op het moment waarop deze ontvangen wordt, of dat de informatie na verloop van tijd nog steeds juist is. Informatie binnen het ZorgKrant.nl en het Zorgportaal.nl netwerk zijn niet bedoeld als een medisch advies of ter vervanging van het advies van een arts en/of BIG geregistreerde professional. Op grond van de aangeboden informatie dienen derhalve geen acties te worden ondernomen zonder voorafgaand deskundig advies.


Ongewenst of inhoudelijke vragen over dit artikel?
De meeste berichten binnen onze site zijn afkomstig van onze partners, overheid, belangenorganisaties, universiteiten en kennisorganisaties, etc. Ziet u een fout of heeft u inhoudelijke feedback? neem dan contact op met de bron van het artikel!, aangegeven onderaan ieder artikel.
Ziet u een bericht welke, ondanks onze beperkte controle, ingaat tegen onze gedragscodes, de wetgving, etc. , neem dan a.u.b. contact op met onze redactie!

Aanmelden e-mail nieuwsbrief

ZorgKrant.nl is een initiatief van de stichting Care Net Holland!