Goedemorgen, welkom bij ZorgKrant.nl

 ZorgKrant.nl omvat nieuws en wetenswaardigheden m.b.t. de Nederlandse zorgsector. ZorgKrant.nl is een onafhankelijk initiatief van de stichting Care Net Holland (CNH).


Laatste nieuws ...

Een inhoudelijke vraag?

Voor inhoudelijke vragen rondom BIG II en de (overgangsregeling) m.b.t. de functie van regieverpleegkundige verwijzen wij o.a. naar de beroepsvereniging V&VN en VWS. Een tip voor het uitwisselen van antwoorden m.b.t. BIG II is ook de FB groep UMC's in actie


Reactie aanbieden?

Wilt u een reactie aanbieden aan de bezoekers van ZorgKrant.nl dan kunt u deze mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Wij plaatsen alleen artikelen en blogs die door u zelf geschreven zijn en vrij gepubliceerd mogen worden via de kanalen van ZorgKrant.nl / stichting Care Net Holland (CNH). Uiteraard moet uw artikel aansluiten bij dit thema en onze doelgroep, omvat deze geen reclame, ongenuanceerde kritiek en/of gaat deze in tegen de Nederlandse wetgeving.

In de regel doen wij inhoudelijk geen wijzigingen en gaan wij in overleg bij vragen. De redactie heeft altijd het recht om reacties te weigeren en/of te verwijderen.


Tags bij dit artikel:


Artikelen met gelijksoortige tags:


Gegevens bij dit artikel:

  • Datum: 06 jul 2019

Aanmelden e-mail nieuwsbrief

ZorgKrant.nl is een initiatief van de stichting Care Net Holland!