U kunt deze persoon tot uiterlijk 15 september opgeven voor de verkiezing voor De Duurzame Zorgprofessional 2020

Tijdens het online congres Duurzame Zorg op 1 oktober 2020 wordt wederom de duurzame zorgprofessional van het jaar gekozen vanuit de Green Deal Duurzame Zorg. Op deze wijze wordt duurzaamheid in de zorg ook vanuit initiatieven van medewerkers zichtbaar gemaakt en biedt het inspiratie en de mogelijkheid van elkaar te leren met best practices.

Kent u een zorgprofessional in uw organisatie of nabije omgeving met een duurzaam idee passend bij de doelstellingen van de Green Deal: CO2 vermindering/energietransitie, circulair werken, medicijnresten uit water of gezonde leef- en werkomgeving? Of heeft deze zorgprofessional een duurzaam initiatief genomen dat al ingevoerd is in uw organisatie? Dan kunt u deze persoon tot uiterlijk 15 september opgeven voor de verkiezing voor De Duurzame Zorgprofessional 2020!

Nomineren?
Iemand nomineren kan door de persoon die u wil nomineren, uiteraard met diens toestemming, met naam, email, functie en idee door te geven aan: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Alle genomineerden worden op de Futureproof Community Zorg gezet met hun idee en een vakjury gaat op basis van een aantal criteria en spelregels kijken wie door kan naar de finale. De criteria en spelregels vindt u op: www.duurzamezorgprofessional.nl. Aan de verkiezing is een prijs verbonden, de vakjuryprijs. Naast de vakjuryprijs is er ook een publieksprijs, deze wordt door stemming op het platform van Futureproof Community Zorg bepaald.


Tags bij dit artikel:


Artikelen met gelijksoortige tags:


Gegevens bij dit artikel:

  • Naam auteur en/of bewerkt door: ActiZ
  • Fotograaf of fotobureau: : INGImages
  • Bron bij dit artikel: : ActiZ
  • Wat is de URL bij deze bron?: Website bezoeken
  • Originele titel: Nominatie van duurzame zorgprofessional
  • Doelgroep: Zorgprofessionals, Beleidsmakers, Mantelzorgers, Studenten
  • Datum: 24 aug 2020

 


Disclaimer bij dit artikel:
Hoewel wij ernaar streven om correcte en actuele informatie te verschaffen, kunnen wij niet garanderen dat de informatie juist is op het moment waarop deze ontvangen wordt, of dat de informatie na verloop van tijd nog steeds juist is. Informatie binnen het ZorgKrant.nl en het Zorgportaal.nl netwerk zijn niet bedoeld als een medisch advies of ter vervanging van het advies van een arts en/of BIG geregistreerde professional. Op grond van de aangeboden informatie dienen derhalve geen acties te worden ondernomen zonder voorafgaand deskundig advies.


Ongewenst of inhoudelijke vragen over dit artikel?
De meeste berichten binnen onze site zijn afkomstig van onze partners, overheid, belangenorganisaties, universiteiten en kennisorganisaties, etc. Ziet u een fout of heeft u inhoudelijke feedback? neem dan contact op met de bron van het artikel!, aangegeven onderaan ieder artikel.
Ziet u een bericht welke, ondanks onze beperkte controle, ingaat tegen onze gedragscodes, de wetgving, etc. , neem dan a.u.b. contact op met onze redactie!

Aanmelden e-mail nieuwsbrief

ZorgKrant.nl is een initiatief van de stichting Care Net Holland!