Het ziekteverzuim dat al hoog is in de zorg, wordt hierdoor alleen maar hoger

Op dit moment heerst er een griepepidemie in Nederland. Het ziekteverzuim dat al hoog is in de zorg, wordt hierdoor alleen maar hoger. En dat baart NU’91 zorgen, want iedere zieke is er een te veel. Daarom willen we in kaart brengen welke impact deze epidemie heeft op de zorg. We zijn benieuwd in hoeverre de griepepidemie jouw organisatie heeft getroffen en welke gevolgen de epidemie heeft op jouw werk als zorgprofessional. Dit onderzoeken we door middel van een peiling onder alle zorgprofessionals. 

De peiling is volledig anoniem. Het invullen van de peiling duurt ongeveer twee minuten en kan t/m 12 januari om 12:00.

Klik hier om de peiling te starten


Tags bij dit artikel:


Artikelen met gelijksoortige tags:


Gegevens bij dit artikel:

  • Naam auteur en/of bewerkt door: NU’91
  • Fotograaf of fotobureau: : INGImages
  • Bron bij dit artikel: : NU’91
  • Wat is de URL bij deze bron?: Visit Website
  • Originele titel: Doe mee met onze peiling rondom de griepepidemie!
  • Doelgroep: Zorgprofessionals
  • Datum: 11 jan 2023

 


Disclaimer bij dit artikel:
Hoewel wij ernaar streven om correcte en actuele informatie te verschaffen, kunnen wij niet garanderen dat de informatie juist is op het moment waarop deze ontvangen wordt, of dat de informatie na verloop van tijd nog steeds juist is. Informatie binnen het ZorgKrant.nl en het Zorgportaal.nl netwerk zijn niet bedoeld als een medisch advies of ter vervanging van het advies van een arts en/of BIG geregistreerde professional. Op grond van de aangeboden informatie dienen derhalve geen acties te worden ondernomen zonder voorafgaand deskundig advies.


Ongewenst of inhoudelijke vragen over dit artikel?
De meeste berichten binnen onze site zijn afkomstig van onze partners, overheid, belangenorganisaties, universiteiten en kennisorganisaties, etc. Ziet u een fout of heeft u inhoudelijke feedback? neem dan contact op met de bron van het artikel!, aangegeven onderaan ieder artikel.
Ziet u een bericht welke, ondanks onze beperkte controle, ingaat tegen onze gedragscodes, de wetgving, etc. , neem dan a.u.b. contact op met onze redactie!

Aanmelden e-mail nieuwsbrief

ZorgKrant.nl is een initiatief van de stichting Care Net Holland!