Het Paralympisch TeamNL Huis, dat mede mogelijk wordt gemaakt door de Nederlandse Loterij, opent op woensdag 28 augustus haar deuren in Cabaret Sauvage

Vanaf donderdag 7 maart is het mogelijk om tickets te bestellen voor het Paralympisch TeamNL Huis. Het eerste stand-alone Paralympisch TeamNL Huis is een primeur voor Nederland. Waar er bij eerdere edities van de Paralympische Spelen een hotellobby of een zaal werd ingericht om de fans te ontvangen en medaillewinnaars te huldigen, komt er nu tijdens de Spelen van 28 augustus t/m 8 september een eigen Nederlands onderkomen met een volledig programma voor publiek, bedrijven en maatschappelijke organisaties.

Het Paralympisch TeamNL Huis, dat mede mogelijk wordt gemaakt door de Nederlandse Loterij, opent op woensdag 28 augustus haar deuren in Cabaret Sauvage. Deze zogenaamde spiegeltent is net als het Olympisch Huis ook gelegen in het Parijse Parc de La Villette. Hier kunnen t/m 8 september maximaal 1000 bezoekers per dag worden ontvangen. Ook landen als Frankrijk, Brazilië, Mexico en Portugal openen paralympische huizen, al zijn deze niet allemaal opengesteld voor publiek.

De programmering in het TeamNL Huis is gericht op het eren en waarderen van de sporters in Oranje, entertainment en sportbeleving. Bezoekers kunnen de paralympische wedstrijden live volgen, huldigingen bijwonen en sporters ontmoeten. Daarnaast wordt het Huis een podium voor ontmoetingen op zakelijk en maatschappelijk gebied.

Het huis is dagelijks vanaf 17.00 uur geopend voor bezoekers. Overdag zijn er mogelijkheden voor bedrijven of andere organisaties om eigen bijeenkomsten te houden. In tegenstelling tot het Olympisch TeamNL Huis, is het voor bezoekers van het Paralympisch Huis mogelijk om een passe-partout aan te schaffen voor de volledige duur van de Paralympische Spelen. Sportfans die zich in januari hebben aangemeld via de pre-registratie kregen de afgelopen dagen als eerste de mogelijkheid om tickets te bemachtigen.

Esther Vergeer: “Slag je slag en kom naar Parijs!”

“Ik nodig alle Nederlandse sportliefhebbers van harte uit om naar Parijs te komen tijdens de Paralympische Spelen ”, zegt Chef de Mission Esther Vergeer. “Wat we met het Paralympisch TeamNL Huis gaan neerzetten is nog nooit eerder gedaan en wat mij betreft de start van een blijvende traditie. Ik kijk ernaar uit om zoveel mogelijk gasten te ontmoeten en ze te enthousiasmeren voor de prachtige paralympische topsport.”

“In het TeamNL Huis tijdens de Paralympische Spelen heb je de kans om te genieten van de energie die loskomt tijdens de Spelen, inclusief een Oranjefeest voor onze sporters. Een ervaring om nooit te vergeten. De Zomerspelen keren op z’n vroegst weer in 2036 terug naar Europa, dus ik zou zeggen: sla je slag en kom naar Parijs!”

Bron: NOC*NSF


Tags bij dit artikel:


Artikelen met gelijksoortige tags:


Gegevens bij dit artikel:

  • Naam auteur en/of bewerkt door: NOC*NSF
  • Fotograaf of fotobureau: : INGImages
  • Bron bij dit artikel: : NOC*NSF
  • Wat is de URL bij deze bron?: Website bezoeken
  • Originele titel: Ticketverkoop voor allereerste Paralympisch TeamNL Huis van start
  • Doelgroep: Zorgprofessionals, Beleidsmakers, Mantelzorgers, Studenten
  • Datum: 07 mrt 2024

 


Disclaimer bij dit artikel:
Hoewel wij ernaar streven om correcte en actuele informatie te verschaffen, kunnen wij niet garanderen dat de informatie juist is op het moment waarop deze ontvangen wordt, of dat de informatie na verloop van tijd nog steeds juist is. Informatie binnen het ZorgKrant.nl en het Zorgportaal.nl netwerk zijn niet bedoeld als een medisch advies of ter vervanging van het advies van een arts en/of BIG geregistreerde professional. Op grond van de aangeboden informatie dienen derhalve geen acties te worden ondernomen zonder voorafgaand deskundig advies.


Ongewenst of inhoudelijke vragen over dit artikel?
De meeste berichten binnen onze site zijn afkomstig van onze partners, overheid, belangenorganisaties, universiteiten en kennisorganisaties, etc. Ziet u een fout of heeft u inhoudelijke feedback? neem dan contact op met de bron van het artikel!, aangegeven onderaan ieder artikel.
Ziet u een bericht welke, ondanks onze beperkte controle, ingaat tegen onze gedragscodes, de wetgving, etc. , neem dan a.u.b. contact op met onze redactie!

Aanmelden e-mail nieuwsbrief

ZorgKrant.nl is een initiatief van de stichting Care Net Holland!