Zahet staat sinds februari onder verscherpt toezicht

Stichting Zahet, locatie Gasthuis Schependomlaan voldoet aan het eerste deel van de aanwijzing van de Inspectie Gezondheidszorg en Jeugd. Voor het tweede deel heeft Zahet langer de tijd.

Gasthuis Schependomlaan in Nijmegen verleent zorg aan ouderen. Er is ruimte voor maximaal 15 cliënten. Zahet staat sinds februari onder verscherpt toezicht. Ook geldt er een aanwijzing, die uit twee delen bestaat.

Het eerste deel van de aanwijzing gaat over de thema’s persoonsgerichte zorg medicatieveiligheid. Zahet kreeg een maand de tijd om aan de normen te voldoen. Dat is gelukt.

Het tweede deel van de aanwijzing gaat over het thema sturen op kwaliteit en veiligheid. Zahet heeft zes maanden de tijd gekregen om op dit thema aan de normen te voldoen. Ook het verscherpt toezicht loopt nog.

De inspectie zal de ontwikkelingen bij Zahet intensief blijven volgen.

Documenten
Zahet Nijmegen voldaan aan eerste deel aanwijzing maart 2019


Tags bij dit artikel:


Artikelen met gelijksoortige tags:


Gegevens bij dit artikel:

  • Fotograaf of fotobureau: : INGImages
  • Bron bij dit artikel: : IGJ
  • Wat is de URL bij deze bron?: Visit Website
  • Originele titel: Aanwijzing Stichting Zahet deels beëindigd
  • Doelgroep: Zorgprofessionals, Beleidsmakers
  • Datum: 23 apr 2019

 


Disclaimer bij dit artikel:
Hoewel wij ernaar streven om correcte en actuele informatie te verschaffen, kunnen wij niet garanderen dat de informatie juist is op het moment waarop deze ontvangen wordt, of dat de informatie na verloop van tijd nog steeds juist is. Informatie binnen het ZorgKrant.nl en het Zorgportaal.nl netwerk zijn niet bedoeld als een medisch advies of ter vervanging van het advies van een arts en/of BIG geregistreerde professional. Op grond van de aangeboden informatie dienen derhalve geen acties te worden ondernomen zonder voorafgaand deskundig advies.


Ongewenst of inhoudelijke vragen over dit artikel?
De meeste berichten binnen onze site zijn afkomstig van onze partners, overheid, belangenorganisaties, universiteiten en kennisorganisaties, etc. Ziet u een fout of heeft u inhoudelijke feedback? neem dan contact op met de bron van het artikel!, aangegeven onderaan ieder artikel.
Ziet u een bericht welke, ondanks onze beperkte controle, ingaat tegen onze gedragscodes, de wetgving, etc. , neem dan a.u.b. contact op met onze redactie!

Aanmelden e-mail nieuwsbrief

ZorgKrant.nl is een initiatief van de stichting Care Net Holland!