Nog te vroeg voor zichtbare effecten

De forensisch psychiatrische afdeling (FPA) Utrecht - voorheen FPA Roosenburg - heeft de maatregelen uit het verbeterprogramma in gang gezet. De kliniek en haar medewerkers zijn met grote inzet en motivatie aan de slag gegaan om de plannen uit te voeren. Het is na vier maanden evenwel te vroeg om echte resultaten te zien en conclusies te kunnen trekken over de effectiviteit. Dat constateren de Inspectie Justitie en Veiligheid en de Inspectie Gezondheidszorg en Jeugd i.o. Het verbeterplan is opgesteld nadat patiënt Michael P. werd opgepakt als verdachte van de moord op Anne Faber. Hij is inmiddels door de rechtbank veroordeeld tot een gevangenisstraf van 28 jaar en tbs

Lees het hele bericht op de website van IJenV.


Tags bij dit artikel:


Artikelen met gelijksoortige tags:


Gegevens bij dit artikel:

  • Fotograaf of fotobureau: : INGImages
  • Bron bij dit artikel: : IGJ
  • Wat is de URL bij deze bron?: Website bezoeken
  • Originele titel: Verbetermaatregelen FPA Utrecht in gang gezet
  • Doelgroep: Zorgprofessionals, Beleidsmakers
  • Datum: 26 jul 2018

 


Disclaimer bij dit artikel:
Hoewel wij ernaar streven om correcte en actuele informatie te verschaffen, kunnen wij niet garanderen dat de informatie juist is op het moment waarop deze ontvangen wordt, of dat de informatie na verloop van tijd nog steeds juist is. Informatie binnen het ZorgKrant.nl en het Zorgportaal.nl netwerk zijn niet bedoeld als een medisch advies of ter vervanging van het advies van een arts en/of BIG geregistreerde professional. Op grond van de aangeboden informatie dienen derhalve geen acties te worden ondernomen zonder voorafgaand deskundig advies.


Ongewenst of inhoudelijke vragen over dit artikel?
De meeste berichten binnen onze site zijn afkomstig van onze partners, overheid, belangenorganisaties, universiteiten en kennisorganisaties, etc. Ziet u een fout of heeft u inhoudelijke feedback? neem dan contact op met de bron van het artikel!, aangegeven onderaan ieder artikel.
Ziet u een bericht welke, ondanks onze beperkte controle, ingaat tegen onze gedragscodes, de wetgving, etc. , neem dan a.u.b. contact op met onze redactie!

Aanmelden e-mail nieuwsbrief

ZorgKrant.nl is een initiatief van de stichting Care Net Holland!