QuaRijn roept zoveel mogelijk mensen op om een leuke ansichtkaart te schrijven voor een van onze bewoners

Op 1 oktober is het Internationale Ouderendag en deze dag valt dit jaar in de Week tegen Eenzaamheid. Iedereen vindt het leuk om post te krijgen. En vooral ouderen genieten van de persoonlijke boodschap op een ansichtkaart. Zij herkennen dit ook van vroeger. Veel ouderen voelen zich tegenwoordig eenzaam. De maatschappij is gejaagd en voor hen lijkt de wereld soms juist stil te staan. QuaRijn wil dan ook zoveel mogelijk mensen oproepen om een leuke ansichtkaart te schrijven voor een van onze bewoners. 

Wij verzamelen alle kaarten en verdelen ze dan in de Week tegen Eenzaamheid onder de bewoners.

Zelf gaan de bewoners ook aan de slag. Samen met de zorgmedewerkers gaan zij kaarten schrijven voor bewoners uit de wijk, zodat ook zij post ontvangen in de eerste week van oktober.

Doet u mee? Stuur dan uw ansichtkaart naar: Ewoud en Elisabeth Gasthuis, t.a.v. afdeling communicatie, o.v.v. ‘kaartenactie bewoners’, Gansfortstraat 4, 3961 CR Wijk bij Duurstede. U mag de kaart natuurlijk ook afgeven bij de receptie.

Wij verzamelen de kaarten op een centraal punt en verspreiden het daarna onder de bewoners van onze verschillende woonzorglocaties. 


Tags bij dit artikel:


Artikelen met gelijksoortige tags:


Gegevens bij dit artikel:

  • Fotograaf of fotobureau: : QuaRijn
  • Bron bij dit artikel: : QuaRijn
  • Wat is de URL bij deze bron?: Visit Website
  • Originele titel: Schrijft u ook een kaartje voor onze bewoners?
  • Doelgroep: Zorgprofessionals, Beleidsmakers, Mantelzorgers, Studenten
  • Datum: 18 sept 2019

 


Disclaimer bij dit artikel:
Hoewel wij ernaar streven om correcte en actuele informatie te verschaffen, kunnen wij niet garanderen dat de informatie juist is op het moment waarop deze ontvangen wordt, of dat de informatie na verloop van tijd nog steeds juist is. Informatie binnen het ZorgKrant.nl en het Zorgportaal.nl netwerk zijn niet bedoeld als een medisch advies of ter vervanging van het advies van een arts en/of BIG geregistreerde professional. Op grond van de aangeboden informatie dienen derhalve geen acties te worden ondernomen zonder voorafgaand deskundig advies.


Ongewenst of inhoudelijke vragen over dit artikel?
De meeste berichten binnen onze site zijn afkomstig van onze partners, overheid, belangenorganisaties, universiteiten en kennisorganisaties, etc. Ziet u een fout of heeft u inhoudelijke feedback? neem dan contact op met de bron van het artikel!, aangegeven onderaan ieder artikel.
Ziet u een bericht welke, ondanks onze beperkte controle, ingaat tegen onze gedragscodes, de wetgving, etc. , neem dan a.u.b. contact op met onze redactie!

Aanmelden e-mail nieuwsbrief

ZorgKrant.nl is een initiatief van de stichting Care Net Holland!