QuaRijn roept zoveel mogelijk mensen op om een leuke ansichtkaart te schrijven voor een van onze bewoners

Op 1 oktober is het Internationale Ouderendag en deze dag valt dit jaar in de Week tegen Eenzaamheid. Iedereen vindt het leuk om post te krijgen. En vooral ouderen genieten van de persoonlijke boodschap op een ansichtkaart. Zij herkennen dit ook van vroeger. Veel ouderen voelen zich tegenwoordig eenzaam. De maatschappij is gejaagd en voor hen lijkt de wereld soms juist stil te staan. QuaRijn wil dan ook zoveel mogelijk mensen oproepen om een leuke ansichtkaart te schrijven voor een van onze bewoners. 

Wij verzamelen alle kaarten en verdelen ze dan in de Week tegen Eenzaamheid onder de bewoners.

Zelf gaan de bewoners ook aan de slag. Samen met de zorgmedewerkers gaan zij kaarten schrijven voor bewoners uit de wijk, zodat ook zij post ontvangen in de eerste week van oktober.

Doet u mee? Stuur dan uw ansichtkaart naar: Ewoud en Elisabeth Gasthuis, t.a.v. afdeling communicatie, o.v.v. ‘kaartenactie bewoners’, Gansfortstraat 4, 3961 CR Wijk bij Duurstede. U mag de kaart natuurlijk ook afgeven bij de receptie.

Wij verzamelen de kaarten op een centraal punt en verspreiden het daarna onder de bewoners van onze verschillende woonzorglocaties. 

 

Aanvullende info ...

Raadpleeg de bron en/of aanbieder voor meer informatie over dit bericht. Nieuws kan veranderen, fouten of onjuistheden omvatten. Lees ook onze disclaimer en rapporteer a.u.b. berichten, reacties en/of beeld die ingaan tegen onze voorwaarden.

Klik op de onderstaande tags voor relevante berichten, indien aanwezig ...

Fotograaf of fotobureau: : QuaRijn
Bron bij dit artikel: : QuaRijn
Wat is de URL bij deze bron?: https://quarijn.nl/nieuwsberichten-quarijn/659-schrijft-u-ook-een-kaartje-voor-onze-bewoners
Originele titel: Schrijft u ook een kaartje voor onze bewoners?
Doelgroep: Zorgprofessionals, Beleidsmakers, Mantelzorgers, Studenten
Datum: 2019-09-18


Volg het nieuws ook via...

 

facebook Facebook

twitter Twitter

rss RSS

mail E-mail nieuwsbrief

 ZorgKrant.nl binnen Twitter.com