Centraal in de agenda staan vier grote, maatschappelijke uitdagingen

Omgaan met pandemieën, verduurzamen, krimpgebieden, e-health, participatie, voldoende medewerkers, betaalbaarheid, multimorbiditeit … termen die iedereen zal herkennen als het gaat om wat er speelt in de samenleving en met name ook in de zorg. Het Nivel laat in zijn nieuwe onderzoeksagenda zien hoe het zich de komende jaren inzet in het vinden van oplossingen voor de uitdagingen waar we voor staan in de zorg.

Centraal in de agenda staan vier grote, maatschappelijke uitdagingen: ‘Gezond zijn en gezond blijven’, ‘Naar een inclusieve samenleving’, ‘De zorgprofessional van de toekomst’ en ‘Duurzame gezondheidszorg’. We benoemen tal van onderzoeksactiviteiten waarmee we concreet invulling geven aan de genoemde ambitie. Ook geven we aan waarom en hoe we dit kunnen waarmaken; door de inzet van vele, ervaren experts en met gebruikmaking van onze unieke onderzoeksinfrastructuur met panels en registraties.

Lees de Nivel Onderzoeksagenda 2022-2024 en laat je inspireren om mee te denken! Of ga naar de online-omgeving om de actuele stand van zaken omtrent de vier uitdagingen en ons onderzoek te verkennen.


Tags bij dit artikel:


Artikelen met gelijksoortige tags:


Gegevens bij dit artikel:

  • Naam auteur en/of bewerkt door: Nivel
  • Fotograaf of fotobureau: : INGImages
  • Bron bij dit artikel: : Nivel
  • Wat is de URL bij deze bron?: Website bezoeken
  • Originele titel: Op zoek naar antwoorden op vier grote maatschappelijke uitdagingen: de nieuwe Nivel Onderzoeksagenda 2022-2024
  • Doelgroep: Zorgprofessionals, Beleidsmakers, Mantelzorgers, Studenten
  • Datum: 03 feb 2022

 


Disclaimer bij dit artikel:
Hoewel wij ernaar streven om correcte en actuele informatie te verschaffen, kunnen wij niet garanderen dat de informatie juist is op het moment waarop deze ontvangen wordt, of dat de informatie na verloop van tijd nog steeds juist is. Informatie binnen het ZorgKrant.nl en het Zorgportaal.nl netwerk zijn niet bedoeld als een medisch advies of ter vervanging van het advies van een arts en/of BIG geregistreerde professional. Op grond van de aangeboden informatie dienen derhalve geen acties te worden ondernomen zonder voorafgaand deskundig advies.


Ongewenst of inhoudelijke vragen over dit artikel?
De meeste berichten binnen onze site zijn afkomstig van onze partners, overheid, belangenorganisaties, universiteiten en kennisorganisaties, etc. Ziet u een fout of heeft u inhoudelijke feedback? neem dan contact op met de bron van het artikel!, aangegeven onderaan ieder artikel.
Ziet u een bericht welke, ondanks onze beperkte controle, ingaat tegen onze gedragscodes, de wetgving, etc. , neem dan a.u.b. contact op met onze redactie!

Aanmelden e-mail nieuwsbrief

ZorgKrant.nl is een initiatief van de stichting Care Net Holland!