De medewerkers in de verpleging, verzorging en thuiszorg zijn een schaars goed

Op 12 mei vieren we de Dag van de Verpleging. Met een #dikkedankjewel zetten de NVZ, ActiZ en Zorgthuisnl op deze dag alle medewerkers in de zorg op 1. We bedanken iedereen die in de ziekenhuis- en revalidatiezorg, ouderenzorg en thuiszorg bijdraagt aan de zorg en ondersteuning van miljoenen patiënten, cliënten en bewoners. Doe mee, deel de campagne en stuur alle zorgprofessionals in jouw organisatie een #dikkedankjewel. Een uitgebreide toolkit is hiervoor beschikbaar.

De medewerker op 1
De medewerkers in de verpleging, verzorging en thuiszorg zijn een schaars goed. De komende jaren zal, mede door de vergrijzing en groeiende vraag naar zorg, een nog groter beroep worden gedaan op hun flexibiliteit en betrokkenheid. Maar ondanks de uitdagingen blijft 1 ding zeker: zorgprofessionals zetten iedere dag, 24/7, hun patiënten en cliënten op de eerste plaats. Op 12 mei draaien wij het om. Met een #dikkedankjewel willen we iedereen bedanken die zich inzet voor de zorg en ondersteuning van miljoenen patiënten, cliënten en ouderen. 

Doe mee!
De #dikkedankjewel-campagne start op 10 mei 2021. Dan is de website www.dikkedankjewel.nl live! Via deze campagne willen wij iedereen de mogelijkheid bieden iemand in het middelpunt te zetten en zo persoonlijk te bedanken. Wij vragen iedereen de #dikkedankjewel-video, de banners en social media posts hiervoor in te zetten en te verspreiden via eigen (social media) platformen en websites. 

Hoe werkt het?
Via het campagneplatform www.dikkedankjewel.nl kan iedereen een gepersonaliseerde video maken voor iemand die in de zorg werkt. Denk aan de verpleegkundige in het ziekenhuis, de verzorgende van je moeder, de thuiszorgmedewerker die in jouw buurt actief is, de begeleider van je kind, je collega, een familielid of vriend die in de zorg werkt. Je kan de video versturen via e-mail of WhatsApp, of delen via social media met de hashtag #dikkedankjewel. Deel deze mogelijkheid ook actief in je organisatie.

 

Aanvullende info ...

Raadpleeg de bron en/of aanbieder voor meer informatie over dit bericht. Nieuws kan veranderen, fouten of onjuistheden omvatten. Lees ook onze disclaimer en rapporteer a.u.b. berichten, reacties en/of beeld die ingaan tegen onze voorwaarden.

Klik op de onderstaande tags voor relevante berichten, indien aanwezig ...

Naam auteur en/of bewerkt door: NVZ
Fotograaf of fotobureau: : INGImages
Bron bij dit artikel: : NVZ
Wat is de URL bij deze bron?: https://nvz-ziekenhuizen.nl/nieuws/laat-op-de-dag-van-de-verpleging-je-waardering-zien-met-dikkedankjewel
Originele titel: Laat op de Dag van de Verpleging je waardering zien met #dikkedankjewel
Doelgroep: Zorgprofessionals, Beleidsmakers, Mantelzorgers, Studenten
Datum: 2022-05-11


Volg het nieuws ook via...

 

facebook Facebook

twitter Twitter

rss RSS

mail E-mail nieuwsbrief

 ZorgKrant.nl binnen Twitter.com