De medewerkers in de verpleging, verzorging en thuiszorg zijn een schaars goed

Op 12 mei vieren we de Dag van de Verpleging. Met een #dikkedankjewel zetten de NVZ, ActiZ en Zorgthuisnl op deze dag alle medewerkers in de zorg op 1. We bedanken iedereen die in de ziekenhuis- en revalidatiezorg, ouderenzorg en thuiszorg bijdraagt aan de zorg en ondersteuning van miljoenen patiënten, cliënten en bewoners. Doe mee, deel de campagne en stuur alle zorgprofessionals in jouw organisatie een #dikkedankjewel. Een uitgebreide toolkit is hiervoor beschikbaar.

De medewerker op 1
De medewerkers in de verpleging, verzorging en thuiszorg zijn een schaars goed. De komende jaren zal, mede door de vergrijzing en groeiende vraag naar zorg, een nog groter beroep worden gedaan op hun flexibiliteit en betrokkenheid. Maar ondanks de uitdagingen blijft 1 ding zeker: zorgprofessionals zetten iedere dag, 24/7, hun patiënten en cliënten op de eerste plaats. Op 12 mei draaien wij het om. Met een #dikkedankjewel willen we iedereen bedanken die zich inzet voor de zorg en ondersteuning van miljoenen patiënten, cliënten en ouderen. 

Doe mee!
De #dikkedankjewel-campagne start op 10 mei 2021. Dan is de website www.dikkedankjewel.nl live! Via deze campagne willen wij iedereen de mogelijkheid bieden iemand in het middelpunt te zetten en zo persoonlijk te bedanken. Wij vragen iedereen de #dikkedankjewel-video, de banners en social media posts hiervoor in te zetten en te verspreiden via eigen (social media) platformen en websites. 

Hoe werkt het?
Via het campagneplatform www.dikkedankjewel.nl kan iedereen een gepersonaliseerde video maken voor iemand die in de zorg werkt. Denk aan de verpleegkundige in het ziekenhuis, de verzorgende van je moeder, de thuiszorgmedewerker die in jouw buurt actief is, de begeleider van je kind, je collega, een familielid of vriend die in de zorg werkt. Je kan de video versturen via e-mail of WhatsApp, of delen via social media met de hashtag #dikkedankjewel. Deel deze mogelijkheid ook actief in je organisatie.


Tags bij dit artikel:


Artikelen met gelijksoortige tags:


Gegevens bij dit artikel:

  • Naam auteur en/of bewerkt door: NVZ
  • Fotograaf of fotobureau: : INGImages
  • Bron bij dit artikel: : NVZ
  • Wat is de URL bij deze bron?: Website bezoeken
  • Originele titel: Laat op de Dag van de Verpleging je waardering zien met #dikkedankjewel
  • Doelgroep: Zorgprofessionals, Beleidsmakers, Mantelzorgers, Studenten
  • Datum: 11 mei 2022

 


Disclaimer bij dit artikel:
Hoewel wij ernaar streven om correcte en actuele informatie te verschaffen, kunnen wij niet garanderen dat de informatie juist is op het moment waarop deze ontvangen wordt, of dat de informatie na verloop van tijd nog steeds juist is. Informatie binnen het ZorgKrant.nl en het Zorgportaal.nl netwerk zijn niet bedoeld als een medisch advies of ter vervanging van het advies van een arts en/of BIG geregistreerde professional. Op grond van de aangeboden informatie dienen derhalve geen acties te worden ondernomen zonder voorafgaand deskundig advies.


Ongewenst of inhoudelijke vragen over dit artikel?
De meeste berichten binnen onze site zijn afkomstig van onze partners, overheid, belangenorganisaties, universiteiten en kennisorganisaties, etc. Ziet u een fout of heeft u inhoudelijke feedback? neem dan contact op met de bron van het artikel!, aangegeven onderaan ieder artikel.
Ziet u een bericht welke, ondanks onze beperkte controle, ingaat tegen onze gedragscodes, de wetgving, etc. , neem dan a.u.b. contact op met onze redactie!

Aanmelden e-mail nieuwsbrief

ZorgKrant.nl is een initiatief van de stichting Care Net Holland!