Het wordt een week vol huisartsengeluid, met als sluitstuk de landelijke manifestatie op het Malieveld

Vandaag gaat de actieweek huisartsenzorg van start. In deze week vragen we aandacht voor de druk in de huisartsenzorg. Het wordt een week vol huisartsengeluid, met als sluitstuk de landelijke manifestatie op het Malieveld. Via de website www.huisartseninactie.nl volgt u elke dag de liveblog. Zo bent u snel op de hoogte van alle acties rondom de actieweek.

Het programma
Maandag 27 juni tot en met donderdag 30 juni zijn gevuld met allerlei acties: werkbezoeken voor Kamerleden, acties op social media en lokale en regionale initiatieven.

Op vrijdag 1 juli komen we met zoveel mogelijk huisartsen en medewerkers uit de huisartsenpraktijk naar het Malieveld in Den Haag. Belangrijk om daar met zoveel mogelijk mensen te staan, zodat minister Kuipers en alle andere beleidsmakers niet om ons signaal heen kunnen.

Samen maken we de boodschap zo luid en duidelijk mogelijk, én inspireren we elkaar daarin. Veel huisartsen en anderen die de huisartsenzorg een hart onder de riem steken, gingen u voor met een eigen boodschap. Inspirerend, openhartig, creatief, persoonlijk; het komt allemaal voorbij op de Social wall.  

Gebruik een van de materialen van de actiewebsite en laat ook van u horen op social media. Maak uw eigen persoonlijke boodschap en gebruik de #iedereeneenhuisarts. 

Liveblog Alles wat er gebeurt in de actieweek wordt in beeld gebracht via een liveblog op de actiewebsite www.huisartseninactie.nl. U kunt de liveblog nu volgen.

Alle informatie over de actieweek en de manifestatie op vrijdag 1 juli vindt u op de actiewebsite.

Naar de actiewebsite


Tags bij dit artikel:


Artikelen met gelijksoortige tags:


Gegevens bij dit artikel:

  • Naam auteur en/of bewerkt door: LHV
  • Fotograaf of fotobureau: : INGImages
  • Bron bij dit artikel: : LHV
  • Wat is de URL bij deze bron?: Website bezoeken
  • Originele titel: Actieweek van start: volg de liveblog
  • Doelgroep: Mantelzorgers
  • Datum: 27 jun 2022

 


Disclaimer bij dit artikel:
Hoewel wij ernaar streven om correcte en actuele informatie te verschaffen, kunnen wij niet garanderen dat de informatie juist is op het moment waarop deze ontvangen wordt, of dat de informatie na verloop van tijd nog steeds juist is. Informatie binnen het ZorgKrant.nl en het Zorgportaal.nl netwerk zijn niet bedoeld als een medisch advies of ter vervanging van het advies van een arts en/of BIG geregistreerde professional. Op grond van de aangeboden informatie dienen derhalve geen acties te worden ondernomen zonder voorafgaand deskundig advies.


Ongewenst of inhoudelijke vragen over dit artikel?
De meeste berichten binnen onze site zijn afkomstig van onze partners, overheid, belangenorganisaties, universiteiten en kennisorganisaties, etc. Ziet u een fout of heeft u inhoudelijke feedback? neem dan contact op met de bron van het artikel!, aangegeven onderaan ieder artikel.
Ziet u een bericht welke, ondanks onze beperkte controle, ingaat tegen onze gedragscodes, de wetgving, etc. , neem dan a.u.b. contact op met onze redactie!

Aanmelden e-mail nieuwsbrief

ZorgKrant.nl is een initiatief van de stichting Care Net Holland!