Tijdens het inspestie bezoek van 3 april zag de inspectie dat de tekortkomingen opgelost zijn

De Inspectie Gezondheidszorg en Jeugd heeft de last onder dwangsom voor Artemis Groep, locatie Résidence Het Witte Huis beëindigd. Het Witte Huis voldoet aan de eerder opgelegde aanwijzing.

Het Witte Huis in Zetten verleent zorg aan maximaal 26 mensen met dementie. De inspectie legde in september een aanwijzing op. Er waren tekortkomingen in de thema’s deskundigheid zorgverlener, cliëntdossier en vrijheidsbeperking, medicatieveiligheid en het sturen op kwaliteit en veiligheid. Het Witte Huis kreeg vier maanden de tijd om te verbeteren. De verbeteringen waren niet op tijd doorgevoerd. De inspectie legde daarom een last onder dwangsom op.

Tijdens het bezoek van 3 april zag de inspectie dat de tekortkomingen opgelost zijn.

De inspectie sluit hiermee het traject van de last onder dwangsom af. De inspectie zal de ontwikkelingen bij Het Witte Huis blijven volgen.

Documenten
Het Witte Huis Zetten beeindigen last onder dwangsom april 2019, met reactie
Het Witte Huis Zetten april 2019 


Tags bij dit artikel:


Artikelen met gelijksoortige tags:


Gegevens bij dit artikel:

  • Fotograaf of fotobureau: : INGImages
  • Bron bij dit artikel: : IGJ
  • Wat is de URL bij deze bron?: Website bezoeken
  • Originele titel: Last onder dwangsom voor Artemis Groep, locatie Résidence Het Witte Huis beëindigd
  • Doelgroep: Zorgprofessionals, Beleidsmakers
  • Datum: 16 apr 2019

 


Disclaimer bij dit artikel:
Hoewel wij ernaar streven om correcte en actuele informatie te verschaffen, kunnen wij niet garanderen dat de informatie juist is op het moment waarop deze ontvangen wordt, of dat de informatie na verloop van tijd nog steeds juist is. Informatie binnen het ZorgKrant.nl en het Zorgportaal.nl netwerk zijn niet bedoeld als een medisch advies of ter vervanging van het advies van een arts en/of BIG geregistreerde professional. Op grond van de aangeboden informatie dienen derhalve geen acties te worden ondernomen zonder voorafgaand deskundig advies.


Ongewenst of inhoudelijke vragen over dit artikel?
De meeste berichten binnen onze site zijn afkomstig van onze partners, overheid, belangenorganisaties, universiteiten en kennisorganisaties, etc. Ziet u een fout of heeft u inhoudelijke feedback? neem dan contact op met de bron van het artikel!, aangegeven onderaan ieder artikel.
Ziet u een bericht welke, ondanks onze beperkte controle, ingaat tegen onze gedragscodes, de wetgving, etc. , neem dan a.u.b. contact op met onze redactie!

Aanmelden e-mail nieuwsbrief

ZorgKrant.nl is een initiatief van de stichting Care Net Holland!