Good for You heeft binnen de gestelde termijn van de last onder dwangsom alsnog bijna alle documenten aangeleverd

De Inspectie Gezondheidszorg en Jeugd (IGJ) heeft de last onder dwangsom voor Good for You in Rijswijk beëindigd. Good for You heeft grotendeels aan de last voldaan.

Dit was er aan de hand
Op 3 november 2023 legde de inspectie een last onder dwangsom op aan Good for You. Dit omdat de zorgaanbieder niet voldeed aan de plicht om informatie in te laten zien uit de dossiers van cliënten. De inspectie heeft die informatie nodig om te kunnen oordelen of Good for You goede zorg verleent. Good for You heeft binnen de gestelde termijn van de last onder dwangsom alsnog bijna alle documenten aangeleverd.

Hoe nu verder?
Op 23 januari 2024 is de last onder dwangsom geëindigd. Good for You heeft van alle opgevraagde gegevens slechts een paar stukken niet aangeleverd. Dat maakt dat de inspectie ervoor kiest om de dwangsom niet in te vorderen.

Documenten
Einde last onder dwangsom Stichting Good for You, Rijswijk, januari 2024

Bron: IGJ


Tags bij dit artikel:


Artikelen met gelijksoortige tags:


Gegevens bij dit artikel:

  • Naam auteur en/of bewerkt door: IGJ
  • Fotograaf of fotobureau: : INGImages
  • Bron bij dit artikel: : IGJ
  • Wat is de URL bij deze bron?: Website bezoeken
  • Originele titel: Einde last onder dwangsom voor Good for You in Rijswijk
  • Doelgroep: Zorgprofessionals, Beleidsmakers
  • Datum: 20 mrt 2024

 


Disclaimer bij dit artikel:
Hoewel wij ernaar streven om correcte en actuele informatie te verschaffen, kunnen wij niet garanderen dat de informatie juist is op het moment waarop deze ontvangen wordt, of dat de informatie na verloop van tijd nog steeds juist is. Informatie binnen het ZorgKrant.nl en het Zorgportaal.nl netwerk zijn niet bedoeld als een medisch advies of ter vervanging van het advies van een arts en/of BIG geregistreerde professional. Op grond van de aangeboden informatie dienen derhalve geen acties te worden ondernomen zonder voorafgaand deskundig advies.


Ongewenst of inhoudelijke vragen over dit artikel?
De meeste berichten binnen onze site zijn afkomstig van onze partners, overheid, belangenorganisaties, universiteiten en kennisorganisaties, etc. Ziet u een fout of heeft u inhoudelijke feedback? neem dan contact op met de bron van het artikel!, aangegeven onderaan ieder artikel.
Ziet u een bericht welke, ondanks onze beperkte controle, ingaat tegen onze gedragscodes, de wetgving, etc. , neem dan a.u.b. contact op met onze redactie!

Aanmelden e-mail nieuwsbrief

ZorgKrant.nl is een initiatief van de stichting Care Net Holland!