Arenborghoeve heeft voldoende verbeteringen doorgevoerd

De Inspectie Gezondheidszorg en Jeugd heeft de last onder dwangsom voor Indigoletta bv beëindigd. Indigoletta bv biedt onder de naam Arenborghoeve cosmetische en esthetische chirurgische behandelingen aan in Venlo. Arenborghoeve heeft voldoende verbeteringen doorgevoerd.

De inspectie bezocht Arenborghoeve in december 2017 voor het eerst. Tijdens dat bezoek zag de inspectie tekortkomingen in de zorgverlening. In het vervolgtraject stelde de inspectie vast dat Arenborghoeve te weinig verbeterde. De inspectie legde Arenborghoeve daarom in juli 2018 een aanwijzing op, waarin stond dat de kliniek 22 maatregelen moest nemen. De kliniek had daar tot 5 oktober 2018 de tijd voor gekregen. Het lukte Arenborghoeve niet om op tijd te verbeteren. Daarom legde de inspectie in februari een last onder dwangsom op.

In februari en april stuurde Arenborghoeve informatie aan de inspectie om te laten zien dat de kliniek de overgebleven tekortkomingen had opgelost. De inspectie stelde in april vast dat dat inderdaad is gebeurd.

Met het wegnemen van de tekortkomingen komt een einde aan een intensief en langlopend toezichttraject. Dat betekent dat Arenborghoeve ook weer operatieve ingrepen mag uitvoeren. De inspectie zal de ontwikkelingen bij Arenborghoeve blijven volgen.

Documenten
Indigoletta B.V. (Arenborghoeve) mei 2019
Indigoletta b.v. (Arenborghoeve) april 2019


Tags bij dit artikel:


Artikelen met gelijksoortige tags:


Gegevens bij dit artikel:

  • Fotograaf of fotobureau: : INGImages
  • Bron bij dit artikel: : IGJ
  • Wat is de URL bij deze bron?: Website bezoeken
  • Originele titel: Last onder dwangsom voor Arenborghoeve beëindigd
  • Doelgroep: Zorgprofessionals, Beleidsmakers
  • Datum: 14 mei 2019

 


Disclaimer bij dit artikel:
Hoewel wij ernaar streven om correcte en actuele informatie te verschaffen, kunnen wij niet garanderen dat de informatie juist is op het moment waarop deze ontvangen wordt, of dat de informatie na verloop van tijd nog steeds juist is. Informatie binnen het ZorgKrant.nl en het Zorgportaal.nl netwerk zijn niet bedoeld als een medisch advies of ter vervanging van het advies van een arts en/of BIG geregistreerde professional. Op grond van de aangeboden informatie dienen derhalve geen acties te worden ondernomen zonder voorafgaand deskundig advies.


Ongewenst of inhoudelijke vragen over dit artikel?
De meeste berichten binnen onze site zijn afkomstig van onze partners, overheid, belangenorganisaties, universiteiten en kennisorganisaties, etc. Ziet u een fout of heeft u inhoudelijke feedback? neem dan contact op met de bron van het artikel!, aangegeven onderaan ieder artikel.
Ziet u een bericht welke, ondanks onze beperkte controle, ingaat tegen onze gedragscodes, de wetgving, etc. , neem dan a.u.b. contact op met onze redactie!

Aanmelden e-mail nieuwsbrief

ZorgKrant.nl is een initiatief van de stichting Care Net Holland!