De cao kent een looptijd van 1 juli 2021 tot 31 januari 2022

De laatste puntjes van de tekst van de cao ziekenhuizen 2021-2023 zijn op de ‘i’ gezet. Dat betekent dat de definitieve tekst van de cao beschikbaar is. De cao kent een looptijd van 1 juli 2021 tot 31 januari 2023.

Afspraken
Je vindt daar de gemaakte afspraken over loon en toeslagen, werk en roosterdruk, herstel en balans en verbeteringen voor de duurzame inzetbaarheid van werknemers. In bijlage D en E vind je de uitgewerkte afspraken terug over de generatieregelingen.

Kijk hier naar de volledige tekst van de cao Ziekenhuizen

Op naar de volgende ronde!
Nu de tekst rond is gaan we ons volledig richten op de onderhandelingen voor de nieuwe cao. De voorbereidingen zijn al in volle gang. Zo konden jij en je collega's tot 23 mei jullie top 5 voor een nieuwe cao aan ons doorgeven. We gaan nu met alle input verder aan de slag en in september van dit jaar zullen we alweer aan de onderhandelingstafel plaatsnemen. De afspraken die we nu hebben gemaakt zien wij als verdere verbetering van de arbeidsvoorwaarden, waarmee we de aantrekkelijkheid om in deze sector te (blijven) werken verhogen. Een sector waar medewerkers worden beloond voor het belangrijke werk dat zij doen!

 

Aanvullende info ...

Raadpleeg de bron en/of aanbieder voor meer informatie over dit bericht. Nieuws kan veranderen, fouten of onjuistheden omvatten. Lees ook onze disclaimer en rapporteer a.u.b. berichten, reacties en/of beeld die ingaan tegen onze voorwaarden.

Klik op de onderstaande tags voor relevante berichten, indien aanwezig ...

Naam auteur en/of bewerkt door: FNV Zorg & Welzijn
Fotograaf of fotobureau: : INGImages
Bron bij dit artikel: : FNV Zorg & Welzijn
Wat is de URL bij deze bron?: https://www.fnv.nl/nieuwsbericht/sectornieuws/zorg-welzijn/2022/05/definitieve-tekst-cao-ziekenhuizen-2021-2023-besch
Originele titel: Definitieve tekst cao Ziekenhuizen 2021-2023 beschikbaar
Doelgroep: Zorgprofessionals, Beleidsmakers
Datum: 2022-05-29


Volg het nieuws ook via...

 

facebook Facebook

twitter Twitter

rss RSS

mail E-mail nieuwsbrief

 ZorgKrant.nl binnen Twitter.com