De cao kent een looptijd van 1 juli 2021 tot 31 januari 2022

De laatste puntjes van de tekst van de cao ziekenhuizen 2021-2023 zijn op de ‘i’ gezet. Dat betekent dat de definitieve tekst van de cao beschikbaar is. De cao kent een looptijd van 1 juli 2021 tot 31 januari 2023.

Afspraken
Je vindt daar de gemaakte afspraken over loon en toeslagen, werk en roosterdruk, herstel en balans en verbeteringen voor de duurzame inzetbaarheid van werknemers. In bijlage D en E vind je de uitgewerkte afspraken terug over de generatieregelingen.

Kijk hier naar de volledige tekst van de cao Ziekenhuizen

Op naar de volgende ronde!
Nu de tekst rond is gaan we ons volledig richten op de onderhandelingen voor de nieuwe cao. De voorbereidingen zijn al in volle gang. Zo konden jij en je collega's tot 23 mei jullie top 5 voor een nieuwe cao aan ons doorgeven. We gaan nu met alle input verder aan de slag en in september van dit jaar zullen we alweer aan de onderhandelingstafel plaatsnemen. De afspraken die we nu hebben gemaakt zien wij als verdere verbetering van de arbeidsvoorwaarden, waarmee we de aantrekkelijkheid om in deze sector te (blijven) werken verhogen. Een sector waar medewerkers worden beloond voor het belangrijke werk dat zij doen!


Tags bij dit artikel:


Artikelen met gelijksoortige tags:


Gegevens bij dit artikel:

  • Naam auteur en/of bewerkt door: FNV Zorg & Welzijn
  • Fotograaf of fotobureau: : INGImages
  • Bron bij dit artikel: : FNV Zorg & Welzijn
  • Wat is de URL bij deze bron?: Website bezoeken
  • Originele titel: Definitieve tekst cao Ziekenhuizen 2021-2023 beschikbaar
  • Doelgroep: Zorgprofessionals, Beleidsmakers
  • Datum: 29 mei 2022

 


Disclaimer bij dit artikel:
Hoewel wij ernaar streven om correcte en actuele informatie te verschaffen, kunnen wij niet garanderen dat de informatie juist is op het moment waarop deze ontvangen wordt, of dat de informatie na verloop van tijd nog steeds juist is. Informatie binnen het ZorgKrant.nl en het Zorgportaal.nl netwerk zijn niet bedoeld als een medisch advies of ter vervanging van het advies van een arts en/of BIG geregistreerde professional. Op grond van de aangeboden informatie dienen derhalve geen acties te worden ondernomen zonder voorafgaand deskundig advies.


Ongewenst of inhoudelijke vragen over dit artikel?
De meeste berichten binnen onze site zijn afkomstig van onze partners, overheid, belangenorganisaties, universiteiten en kennisorganisaties, etc. Ziet u een fout of heeft u inhoudelijke feedback? neem dan contact op met de bron van het artikel!, aangegeven onderaan ieder artikel.
Ziet u een bericht welke, ondanks onze beperkte controle, ingaat tegen onze gedragscodes, de wetgving, etc. , neem dan a.u.b. contact op met onze redactie!

Aanmelden e-mail nieuwsbrief

ZorgKrant.nl is een initiatief van de stichting Care Net Holland!