Vitaal Zorg is failliet is en verleent geen zorg meer

De Inspectie Gezondheidszorg en Jeugd heeft de aanwijzing op Stichting Vitaal Zorg in Amersfoort beëindigd. De reden hiervoor is dat Vitaal Zorg failliet is en geen zorg meer verleent.

Wat is er aan de hand
Vitaal Zorg was een kleinschalige thuiszorgorganisatie in Amersfoort. De inspectie gaf deze zorgaanbieder in augustus 2018 een aanwijzing omdat het ontbrak aan randvoorwaarden voor goede zorg. Met een aanwijzing, een bestuursrechtelijke maatregel, verplicht de inspectie een zorgaanbieder de zorg te verbeteren.

Vitaal Zorg is failliet gegaan en levert geen zorg meer. Daarom beëindigt de inspectie het aanwijzingstraject. Vitaal Zorg zal volgens de curator geen werkzaamheden meer verrichten. Als Vitaal Zorg in de toekomst toch opnieuw zorg verleent, dan wenst de inspectie daarover geïnformeerd te worden. 

Documenten
Stichting Vitaal Zorg Amersfoort einde aanwijzing januari 2020


Tags bij dit artikel:


Artikelen met gelijksoortige tags:


Gegevens bij dit artikel:

  • Fotograaf of fotobureau: : INGImages
  • Bron bij dit artikel: : IGJ
  • Wat is de URL bij deze bron?: Website bezoeken
  • Originele titel: Aanwijzing voor Stichting Vitaal Zorg beëindigd
  • Doelgroep: Zorgprofessionals, Beleidsmakers
  • Datum: 04 feb 2020

 


Disclaimer bij dit artikel:
Hoewel wij ernaar streven om correcte en actuele informatie te verschaffen, kunnen wij niet garanderen dat de informatie juist is op het moment waarop deze ontvangen wordt, of dat de informatie na verloop van tijd nog steeds juist is. Informatie binnen het ZorgKrant.nl en het Zorgportaal.nl netwerk zijn niet bedoeld als een medisch advies of ter vervanging van het advies van een arts en/of BIG geregistreerde professional. Op grond van de aangeboden informatie dienen derhalve geen acties te worden ondernomen zonder voorafgaand deskundig advies.


Ongewenst of inhoudelijke vragen over dit artikel?
De meeste berichten binnen onze site zijn afkomstig van onze partners, overheid, belangenorganisaties, universiteiten en kennisorganisaties, etc. Ziet u een fout of heeft u inhoudelijke feedback? neem dan contact op met de bron van het artikel!, aangegeven onderaan ieder artikel.
Ziet u een bericht welke, ondanks onze beperkte controle, ingaat tegen onze gedragscodes, de wetgving, etc. , neem dan a.u.b. contact op met onze redactie!

Aanmelden e-mail nieuwsbrief

ZorgKrant.nl is een initiatief van de stichting Care Net Holland!