Stepwork ging tussen het moment van toezicht en de publicatie van de aanwijzing failliet

De Inspectie Gezondheidszorg en Jeugd heeft de aanwijzing voor Stepwork Transgenderzorg beëindigd. Stepwork ging tussen het moment van toezicht en de publicatie van de aanwijzing failliet. Per 1 november 2021 zijn er geen cliënten meer in behandeling en is Stepwork gestopt met het verlenen van zorg.

Dit was er aan de hand
Eind oktober gaf de inspectie Stepwork een aanwijzing. Stepwork ging tussen het moment van toezicht en de publicatie van de aanwijzing failliet. De curator heeft de zorgverlening door Stepwork tijdelijk voortgezet en gezocht naar mogelijkheden voor de bestaande cliënten en de cliënten op de wachtlijst. 

Hoe nu verder
De inspectie constateert dat Stepwork de zorgverlening volledig heeft beëindigd. Hiermee is de aanwijzing tot een einde gekomen.

Documenten
Stepwork Transgenderzorg BV Groningen Beëindiging aanwijzing december 2021


Tags bij dit artikel:


Artikelen met gelijksoortige tags:


Gegevens bij dit artikel:

  • Naam auteur en/of bewerkt door: IGJ
  • Fotograaf of fotobureau: : INGImages
  • Bron bij dit artikel: : IGJ
  • Wat is de URL bij deze bron?: Website bezoeken
  • Originele titel: Einde aanwijzing voor Stepwork Transgenderzorg, want de zorg is gestopt
  • Doelgroep: Zorgprofessionals, Beleidsmakers
  • Datum: 05 jan 2022

 


Disclaimer bij dit artikel:
Hoewel wij ernaar streven om correcte en actuele informatie te verschaffen, kunnen wij niet garanderen dat de informatie juist is op het moment waarop deze ontvangen wordt, of dat de informatie na verloop van tijd nog steeds juist is. Informatie binnen het ZorgKrant.nl en het Zorgportaal.nl netwerk zijn niet bedoeld als een medisch advies of ter vervanging van het advies van een arts en/of BIG geregistreerde professional. Op grond van de aangeboden informatie dienen derhalve geen acties te worden ondernomen zonder voorafgaand deskundig advies.


Ongewenst of inhoudelijke vragen over dit artikel?
De meeste berichten binnen onze site zijn afkomstig van onze partners, overheid, belangenorganisaties, universiteiten en kennisorganisaties, etc. Ziet u een fout of heeft u inhoudelijke feedback? neem dan contact op met de bron van het artikel!, aangegeven onderaan ieder artikel.
Ziet u een bericht welke, ondanks onze beperkte controle, ingaat tegen onze gedragscodes, de wetgving, etc. , neem dan a.u.b. contact op met onze redactie!

Aanmelden e-mail nieuwsbrief

ZorgKrant.nl is een initiatief van de stichting Care Net Holland!