De Inspectie voor de Gezondheidszorg (IGZ) heeft het verscherpt toezicht voor Stichting Insula Dei Huize Kohlmann in Arnhem beëindigd.

Volgens de inspectie voldoet de zorg aan de normen.

Waarom een verscherpt toezicht?
De inspectie heeft vorig jaar een aantal inspectiebezoeken gebracht aan de zorgaanbieder. Daarbij stelde ze tekortkomingen vast. De instelling kreeg de tijd om deze zelf op te lossen, maar dit bleek onvoldoende te lukken. Insula Dei Huize Kohlmann kwam onder verscherpt toezicht omdat er mogelijk risico’s voor de cliëntveiligheid waren.

Problemen opgelost
Insula Dei Huize Kohlmann heeft in de afgelopen periode voldoende verbeteringen laten zien. Het management en de medewerkers hebben ervoor gezorgd dat ze voldoen aan de normen voor het sturen op kwaliteit en veiligheid. Ook voldoen ze aan de normen voor deskundige zorgverleners, verlenen ze meer op de persoon gerichte zorg en is de medicatieveiligheid op een voldoende niveau. Door de verbeteringen heeft de inspectie er vertrouwen in datInsula Dei Huize Kohlmann de kwaliteit van zorg in de gaten blijft houden en verder blijft verbeteren.Daarom beeindigt deinspectie het verscherpt toezicht.


Tags bij dit artikel:


Artikelen met gelijksoortige tags:


Gegevens bij dit artikel:

  • Fotograaf of fotobureau: : INGImages
  • Datum: 19 apr 2024

 


Disclaimer bij dit artikel:
Hoewel wij ernaar streven om correcte en actuele informatie te verschaffen, kunnen wij niet garanderen dat de informatie juist is op het moment waarop deze ontvangen wordt, of dat de informatie na verloop van tijd nog steeds juist is. Informatie binnen het ZorgKrant.nl en het Zorgportaal.nl netwerk zijn niet bedoeld als een medisch advies of ter vervanging van het advies van een arts en/of BIG geregistreerde professional. Op grond van de aangeboden informatie dienen derhalve geen acties te worden ondernomen zonder voorafgaand deskundig advies.


Ongewenst of inhoudelijke vragen over dit artikel?
De meeste berichten binnen onze site zijn afkomstig van onze partners, overheid, belangenorganisaties, universiteiten en kennisorganisaties, etc. Ziet u een fout of heeft u inhoudelijke feedback? neem dan contact op met de bron van het artikel!, aangegeven onderaan ieder artikel.
Ziet u een bericht welke, ondanks onze beperkte controle, ingaat tegen onze gedragscodes, de wetgving, etc. , neem dan a.u.b. contact op met onze redactie!

Aanmelden e-mail nieuwsbrief

ZorgKrant.nl is een initiatief van de stichting Care Net Holland!