Algemeen Thuiszorg Nederland heeft de tekortkomingen voldoende oplost

De Inspectie Gezondheidszorg en Jeugd (IGJ) heeft de aanwijzing voor Algemeen Thuiszorg Nederland (A.T.N.) beëindigd. De thuiszorgorganisatie heeft de afgelopen vier maanden de nodige verbeteringen in de zorg doorgevoerd.

Dit was er aan de hand
In november 2021 stelde de inspectie A.T.N. onder verscherpt toezicht. Afgelopen mei volgde er een aanwijzing voor A.T.N. omdat er toen nog steeds tekortkomingen waren in de zorg.

Dit heeft Algemeen Thuiszorg Nederland gedaan
A.T.N. heeft de tekortkomingen voldoende oplost. Alle zorgverleners hebben de juiste diploma’s en certificaten voor de handelingen die zij uitvoeren. Ook rapporteren de zorgverleners na ieder zorgmoment. De inspectie ziet dat de zorgverleners incidenten melden en dat die meldingen onderzocht worden. Verder zorgt A.T.N. ervoor dat de zorgverleners persoonlijke beschermingsmiddelen dragen volgens de laatste richtlijnen.

Hoe nu verder
A.T.N. voldoet nu volledig aan de aanwijzing die door de inspectie was opgelegd. Daarom heeft de inspectie de aanwijzing beëindigd. De inspectie blijft A.T.N. in het reguliere toezicht volgen.

Documenten
Algemeen Thuiszorg Nederland Amersfoort juli 2022 einde aanwijzing


Tags bij dit artikel:


Artikelen met gelijksoortige tags:


Gegevens bij dit artikel:

  • Naam auteur en/of bewerkt door: IGJ
  • Fotograaf of fotobureau: : INGImages
  • Bron bij dit artikel: : IGJ
  • Wat is de URL bij deze bron?: Website bezoeken
  • Originele titel: Einde aanwijzing voor Algemeen Thuiszorg Nederland in regio Amersfoort en Zeist
  • Doelgroep: Zorgprofessionals, Beleidsmakers
  • Datum: 15 aug 2022

 


Disclaimer bij dit artikel:
Hoewel wij ernaar streven om correcte en actuele informatie te verschaffen, kunnen wij niet garanderen dat de informatie juist is op het moment waarop deze ontvangen wordt, of dat de informatie na verloop van tijd nog steeds juist is. Informatie binnen het ZorgKrant.nl en het Zorgportaal.nl netwerk zijn niet bedoeld als een medisch advies of ter vervanging van het advies van een arts en/of BIG geregistreerde professional. Op grond van de aangeboden informatie dienen derhalve geen acties te worden ondernomen zonder voorafgaand deskundig advies.


Ongewenst of inhoudelijke vragen over dit artikel?
De meeste berichten binnen onze site zijn afkomstig van onze partners, overheid, belangenorganisaties, universiteiten en kennisorganisaties, etc. Ziet u een fout of heeft u inhoudelijke feedback? neem dan contact op met de bron van het artikel!, aangegeven onderaan ieder artikel.
Ziet u een bericht welke, ondanks onze beperkte controle, ingaat tegen onze gedragscodes, de wetgving, etc. , neem dan a.u.b. contact op met onze redactie!

Aanmelden e-mail nieuwsbrief

ZorgKrant.nl is een initiatief van de stichting Care Net Holland!