Wij zoeken bloggers / redacteurs die meer inzicht geven in de achtergronden en hun beleving rondom deze ingrijpende veranderingen. 

Zoals het er nu voor staat hebben straks alleen HBO verpleegkundigen die voor 2012 hun diploma gehaald hebben de mogelijkheid om door te stromen naar de functie van regieverpleegkundige. Ervaren HBO verpleegkundigen moeten hiervoor eerst een examen doen. Anders opgeleide verpleegkundigen zijn afhankelijk van aanvullende opleidingen. 

Het e.e.a. zal effect hebben op de loon en carrière perspectieven van bestaande verpleegkundigen. 

De beroepsorganisatie voor verpleegkundigen V&VN is actief betrokken geweest bij de voorbereidingen van deze veranderingen en zet zich in voor kwaliteit. Opleiding lijkt vaak belangrijker dan ervaring. 
Behartigen zij de belangen van de “gemiddelde” verpleegkundigen en verzorgenden?  Wat zeggen de vakbonden zoals NU’91, CNV publieke zaak, etc. hierover?

Kan jij de huidige en komende informatie van partijen als VWS , vakbonden, V&VN, etc. (online) toelichten aan collega’s op de werkvloer?

en/of

Wat hebben deze veranderingen voor invloed op jouw werkplezier, carrièreplanning, etc.?

Uiteraard moet de feitelijke informatie binnen een artikel voorzien zijn van controleerbare bronnen en verwijzingen. Een eigen mening in de vorm van een blog / column geeft meer vrijheid maar in alle situaties verwachten wij opbouwende feedback.

De tijdsinvestering is afhankelijk van jouw mogelijkheden. Je kan ervoor kiezen om bijvoorbeeld iedere 14 dagen een blog aan te leveren en/of op wisselende momenten in te spelen op de actuele ontwikkelingen. 

Artikelen worden via e-mail aangeboden aan de eindredactie ZorgKrant.nl. In de regel wijzigen wij de blogs en inhoudelijke artikelen niet. Bij vragen, etc. gaan wij in overleg.

De CNH bestuurders en de ZorgKrant.nl redactie verlenen hun diensten vrijwillig. Een bescheiden onkostenvergoeding is bespreekbaar.

Neem voor meer informatie contact op met de redactie van ZorgKrant.nl, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


Tags bij dit artikel:


Artikelen met gelijksoortige tags:


Gegevens bij dit artikel:

  • Fotograaf of fotobureau: : INGImages
  • Bron bij dit artikel: : VWS, e.a.
  • Wat is de URL bij deze bron?: Link bezoeken
  • Originele titel: Minister VWS stelt overgangsregeling verpleegkundigen vast
  • Doelgroep: Zorgprofessionals, Beleidsmakers, Studenten
  • Datum: 22 jun 2019

 


Disclaimer bij dit artikel:
Hoewel wij ernaar streven om correcte en actuele informatie te verschaffen, kunnen wij niet garanderen dat de informatie juist is op het moment waarop deze ontvangen wordt, of dat de informatie na verloop van tijd nog steeds juist is. Informatie binnen het ZorgKrant.nl en het Zorgportaal.nl netwerk zijn niet bedoeld als een medisch advies of ter vervanging van het advies van een arts en/of BIG geregistreerde professional. Op grond van de aangeboden informatie dienen derhalve geen acties te worden ondernomen zonder voorafgaand deskundig advies.


Ongewenst of inhoudelijke vragen over dit artikel?
De meeste berichten binnen onze site zijn afkomstig van onze partners, overheid, belangenorganisaties, universiteiten en kennisorganisaties, etc. Ziet u een fout of heeft u inhoudelijke feedback? neem dan contact op met de bron van het artikel!, aangegeven onderaan ieder artikel.
Ziet u een bericht welke, ondanks onze beperkte controle, ingaat tegen onze gedragscodes, de wetgving, etc. , neem dan a.u.b. contact op met onze redactie!

Aanmelden e-mail nieuwsbrief

ZorgKrant.nl is een initiatief van de stichting Care Net Holland!