Sinds 2 maart is Braam failliet, daarmee is de zorgverlening van Braam gestopt

De Inspectie Gezondheidszorg en Jeugd beëindigt het verscherpt toezicht voor Braam op de locatie Praam 9a in Haulerwijk. Braam heeft de zorg op die locatie gestopt. 

Dit was er aan de hand
In oktober 2021 stelde de inspectie Braam op de locatie Praam 9a voor zes maanden onder verscherpt toezicht. De zorg en begeleiding die Braam er bood aan mensen met een verstandelijke beperking voldeed niet aan de normen voor goede en veilige zorg.

Sinds 2 maart is Braam failliet, daarmee is de zorgverlening van Braam gestopt. 

Hoe nu verder
De inspectie constateert dat Braam op locatie 9a de zorgverlening volledig heeft beëindigd. Daarmee heft de inspectie het verscherpt toezicht op.

Documenten
Beeindigen verscherpt toezicht B.V. Braam locatie Praam 9a  Haulerwijk


Tags bij dit artikel:


Artikelen met gelijksoortige tags:


Gegevens bij dit artikel:

  • Naam auteur en/of bewerkt door: IGJ
  • Fotograaf of fotobureau: : INGImages
  • Bron bij dit artikel: : IGJ
  • Wat is de URL bij deze bron?: Visit Website
  • Originele titel: Einde verscherpt toezicht voor Braam in Haulerwijk, want de zorg is gestopt
  • Doelgroep: Zorgprofessionals, Beleidsmakers
  • Datum: 21 apr 2022

 


Disclaimer bij dit artikel:
Hoewel wij ernaar streven om correcte en actuele informatie te verschaffen, kunnen wij niet garanderen dat de informatie juist is op het moment waarop deze ontvangen wordt, of dat de informatie na verloop van tijd nog steeds juist is. Informatie binnen het ZorgKrant.nl en het Zorgportaal.nl netwerk zijn niet bedoeld als een medisch advies of ter vervanging van het advies van een arts en/of BIG geregistreerde professional. Op grond van de aangeboden informatie dienen derhalve geen acties te worden ondernomen zonder voorafgaand deskundig advies.


Ongewenst of inhoudelijke vragen over dit artikel?
De meeste berichten binnen onze site zijn afkomstig van onze partners, overheid, belangenorganisaties, universiteiten en kennisorganisaties, etc. Ziet u een fout of heeft u inhoudelijke feedback? neem dan contact op met de bron van het artikel!, aangegeven onderaan ieder artikel.
Ziet u een bericht welke, ondanks onze beperkte controle, ingaat tegen onze gedragscodes, de wetgving, etc. , neem dan a.u.b. contact op met onze redactie!

Aanmelden e-mail nieuwsbrief

ZorgKrant.nl is een initiatief van de stichting Care Net Holland!