Vanaf donderdag 21 september werkt Vektis vanuit 2 nieuwe labels: Vektis Streams en Vektis Intelligence.

Vektis Streams zorgt voor bouwstenen en standaarden om de zorginkoop en declaratie in de zorg soepel en efficiënt te laten verlopen. Deze processen leveren waardevolle data op. Vektis Intelligence combineert deze data met andere data en geeft inzicht in het gebruik van de zorg over de gehele breedte. Voor het verleden, heden en de toekomst. Zo kunnen zorgpartijen op basis van deze inzichten de juiste keuzes maken voor goede zorg.

Vektis wil voorop lopen bij de ontwikkelingen in de informatiedienstverlening, om ook op de lange termijn optimaal aan te sluiten bij wat de zorg nodig heeft. Om dit goed te verankeren in het dagelijkse werk en de dienstverlening meer focus te geven werkt Vektis nu vanuit de 2 labels. In dit filmpje en op www.vektis.nl legt Vektis uit wat dit concreet voor de zorg en professionals in de zorg betekent.

Vanuit deze inhoudelijke verandering heeft Vektis een nieuw uiterlijk in de vorm van een nieuw logo en een nieuwe stijl, met andere kleuren en beelden. Alle uitingen zijn hierop aangepast, of worden het komende jaar aangepast. Vektis levert nog steeds dezelfde producten als klanten gewend zijn. Wel werkt de organisatie aan verbeteringen en vernieuwingen van de producten. Vektis geeft het komende jaar verder invulling aan de inhoudelijke verandering.

Vektis is het business intelligence centrum voor overheden, zorgverzekeraars, zorgaanbieders, de wetenschap en andere partijen die de zorg verder willen verbeteren.

Bron: Zorgverzekeraars Nederland


Tags bij dit artikel:


Artikelen met gelijksoortige tags:


Gegevens bij dit artikel:

  • Fotograaf of fotobureau: : INGImages
  • Datum: 18 apr 2024

 


Disclaimer bij dit artikel:
Hoewel wij ernaar streven om correcte en actuele informatie te verschaffen, kunnen wij niet garanderen dat de informatie juist is op het moment waarop deze ontvangen wordt, of dat de informatie na verloop van tijd nog steeds juist is. Informatie binnen het ZorgKrant.nl en het Zorgportaal.nl netwerk zijn niet bedoeld als een medisch advies of ter vervanging van het advies van een arts en/of BIG geregistreerde professional. Op grond van de aangeboden informatie dienen derhalve geen acties te worden ondernomen zonder voorafgaand deskundig advies.


Ongewenst of inhoudelijke vragen over dit artikel?
De meeste berichten binnen onze site zijn afkomstig van onze partners, overheid, belangenorganisaties, universiteiten en kennisorganisaties, etc. Ziet u een fout of heeft u inhoudelijke feedback? neem dan contact op met de bron van het artikel!, aangegeven onderaan ieder artikel.
Ziet u een bericht welke, ondanks onze beperkte controle, ingaat tegen onze gedragscodes, de wetgving, etc. , neem dan a.u.b. contact op met onze redactie!

Aanmelden e-mail nieuwsbrief

ZorgKrant.nl is een initiatief van de stichting Care Net Holland!