De thuiszorgaanbieder heeft de nodige verbeteringen doorgevoerd om volledig aan de aanwijzing te voldoen

De Inspectie Gezondheidszorg en Jeugd heeft de aanwijzing voor Tamaja Okolo Zorg (TOZ) uit Rijswijk (ZH) beëindigd. De thuiszorgaanbieder heeft de nodige verbeteringen doorgevoerd om volledig aan de aanwijzing te voldoen.

Dit was er aan de hand
Eind december 2021 gaf de inspectie TOZ een aanwijzing bestaande uit twee delen. Afgelopen januari stelde de inspectie al vast dat TOZ voldeed aan het eerste deel van de aanwijzing. Nu voldoet TOZ ook aan het tweede deel van de aanwijzing.

TOZ heeft de clientdossiers bijgewerkt zodat die aansluiten bij de zorgbehoefte van de cliënten. De wijkverpleegkundige schat op tijd de risico’s voor de zorg in. Voor het opstellen van de zorgplannen gebruikt de wijkverpleegkundige een systeem om de zorg aan te laten sluiten bij de vraag van de cliënt. Hierbij betrekt de wijkverpleegkundige als dat nodig is ook andere betrokken zorgverleners. Bij iedere cliënt is bekend wie de (her)indicatie stelt. Ook heeft TOZ een systeem voor meldingen ingericht waarbij zij incidenten bekijkt en beoordeelt of verbeteringen nodig zijn.

Hoe nu verder
Tamaja Okolo Zorg voldoet nu volledig aan de aanwijzing die door de inspectie was opgelegd. Daarom heeft de inspectie de aanwijzing beëindigd. De inspectie blijft TOZ in het reguliere toezicht volgen.

Documenten
Tamaja Okolo Zorg Rijswijk einde aanwijzing
Tamaja Okolo Zorg Rijswijk maart 2022


Tags bij dit artikel:


Artikelen met gelijksoortige tags:


Gegevens bij dit artikel:

  • Naam auteur en/of bewerkt door: IGJ
  • Fotograaf of fotobureau: : INGImages
  • Bron bij dit artikel: : IGJ
  • Wat is de URL bij deze bron?: Visit Website
  • Originele titel: Einde aanwijzing voor Tamaja Okolo Zorg in Rijswijk (ZH)
  • Doelgroep: Zorgprofessionals, Beleidsmakers
  • Datum: 18 mei 2022

 


Disclaimer bij dit artikel:
Hoewel wij ernaar streven om correcte en actuele informatie te verschaffen, kunnen wij niet garanderen dat de informatie juist is op het moment waarop deze ontvangen wordt, of dat de informatie na verloop van tijd nog steeds juist is. Informatie binnen het ZorgKrant.nl en het Zorgportaal.nl netwerk zijn niet bedoeld als een medisch advies of ter vervanging van het advies van een arts en/of BIG geregistreerde professional. Op grond van de aangeboden informatie dienen derhalve geen acties te worden ondernomen zonder voorafgaand deskundig advies.


Ongewenst of inhoudelijke vragen over dit artikel?
De meeste berichten binnen onze site zijn afkomstig van onze partners, overheid, belangenorganisaties, universiteiten en kennisorganisaties, etc. Ziet u een fout of heeft u inhoudelijke feedback? neem dan contact op met de bron van het artikel!, aangegeven onderaan ieder artikel.
Ziet u een bericht welke, ondanks onze beperkte controle, ingaat tegen onze gedragscodes, de wetgving, etc. , neem dan a.u.b. contact op met onze redactie!

Aanmelden e-mail nieuwsbrief

ZorgKrant.nl is een initiatief van de stichting Care Net Holland!