(advertentie)

Een sterke domeinnaam heeft een positieve invloed op uw bereik en kan hiermee een belangrijke stimulans geven m.b.t. uw e-marketing activiteiten. CNH heeft de kosten van enkele exclusieve domeinnamen met circa 50% verlaagd!

Het gaat om zeer exclusieve domeinnamen zoals Zorg.nl, Verpleeghuis.nl en Patientenportaal.nl en herkenbare namen zoals ZorgAgenda.nl, ZorgThema.nl, etc.

De meeste domeinnamen zijn al tientallen jaren in het bezit van de stichting Care Net Holland (CNH). Kees Visser, voorzitter van CNH geeft aan dat CNH niet de ambitie en middelen meer heeft om alle domeinnamen zelf te gaan exploiteren en zich wil concentreren op enkele online kanalen. De opbrengst van deze verkoop zal voor het belangrijkste deel opnieuw geïnvesteerd worden binnen de bestaande en nieuwe online kanalen van CNH.   

Uiteindelijk kan een sterke (extra) domeinnaam een flinke boost geven aan de bereikbaarheid van een website via b.v. het spontaan intypen en de zoekmachines. Volgens Kees heeft een sterke domeinnaam veel minder e-marketingondersteuning nodig en kan hierdoor aanzienlijk bespaart worden op de kosten voor het adverteren, etc.

Een PDF lijst met alle domeinnamen treft u hier! 

 

Aanvullende info ...

Raadpleeg de bron en/of aanbieder voor meer informatie over dit bericht. Nieuws kan veranderen, fouten of onjuistheden omvatten. Lees ook onze disclaimer en rapporteer a.u.b. berichten, reacties en/of beeld die ingaan tegen onze voorwaarden.

Klik op de onderstaande tags voor relevante berichten, indien aanwezig ...

Fotograaf of fotobureau: : INGImages
Bron bij dit artikel: : CNH
Wat is de URL bij deze bron?: https://www.cnh.nl
Originele titel: Meer dan 100 exclusieve domeinnamen m.b.t. de zorgsector in prijs verlaagd!
Doelgroep: Beleidsmakers
Datum: 2017-12-05

Relevante artikelen ...

Drie ggz-instellingen kregen aanwijzing Drie instellingen hebben de afgelopen twee maanden geen wachttijden aangeleverd en hebben daarom een aanwijzing gekregen. De Nederlandse Zorgautorite... Management & beleid Sat, 28 Jul 2018, 19:38:51
Gids voor gezonde leefomgeving gelanceerd De gids bevat praktijkvoorbeelden en handvatten om gezondheid mee te wegen binnen het omgevingsbeleid De Gids Gezonde Leefomgeving is een website v... Management & beleid Thu, 08 Feb 2018, 13:20:50