Aanstaande woensdag gaan de vakbonden en werkgever weer met elkaar aan tafel

De dreiging van de aangekondigde werkonderbrekingen in de ambulancezorg hebben ervoor gezorgd dat werkgever Ambulancezorg Nederland alsnog verder wil praten over een goede cao voor de sector.

Aanstaande woensdag gaan de vakbonden en werkgever weer met elkaar aan tafel om te praten over vermindering van de werkdruk en een fatsoenlijk loon voor het ambulancepersoneel. De eerder aangekondigde werkonderbrekingen in Rotterdam op 16 oktober en in Leiden op 17 oktober worden hierdoor opgeschort. Ook de stiptheidsacties die in 11 regio’s worden gehouden, worden voorlopig opgeschort.


Tags bij dit artikel:


Artikelen met gelijksoortige tags:


Gegevens bij dit artikel:

  • Fotograaf of fotobureau: : INGImages
  • Bron bij dit artikel: : FNV Zorg & Welzijn
  • Wat is de URL bij deze bron?: Visit Website
  • Originele titel: Nieuwe onderhandelingen cao ambulancezorg: alle acties voorlopig opgeschort
  • Doelgroep: Zorgprofessionals, Beleidsmakers
  • Datum: 15 okt 2018

 


Disclaimer bij dit artikel:
Hoewel wij ernaar streven om correcte en actuele informatie te verschaffen, kunnen wij niet garanderen dat de informatie juist is op het moment waarop deze ontvangen wordt, of dat de informatie na verloop van tijd nog steeds juist is. Informatie binnen het ZorgKrant.nl en het Zorgportaal.nl netwerk zijn niet bedoeld als een medisch advies of ter vervanging van het advies van een arts en/of BIG geregistreerde professional. Op grond van de aangeboden informatie dienen derhalve geen acties te worden ondernomen zonder voorafgaand deskundig advies.


Ongewenst of inhoudelijke vragen over dit artikel?
De meeste berichten binnen onze site zijn afkomstig van onze partners, overheid, belangenorganisaties, universiteiten en kennisorganisaties, etc. Ziet u een fout of heeft u inhoudelijke feedback? neem dan contact op met de bron van het artikel!, aangegeven onderaan ieder artikel.
Ziet u een bericht welke, ondanks onze beperkte controle, ingaat tegen onze gedragscodes, de wetgving, etc. , neem dan a.u.b. contact op met onze redactie!

Aanmelden e-mail nieuwsbrief

ZorgKrant.nl is een initiatief van de stichting Care Net Holland!