Via www.dikkedankjewel.nl kan iedereen een gepersonaliseerde video maken voor iemand die in de zorg werkt

Met een #dikkedankjewel willen ActiZ, VGN en Zorgthuisnl alle medewerkers die in de zorg werken in het middelpunt zetten. Een welgemeend bedankje aan hen, die in de ouderen-, gehandicapten- en thuiszorg 365 dagen per jaar de boel draaiende houden voor iedereen die zorg en ondersteuning nodig heeft. Vandaag, op 12 mei, draaien we het om en zetten we hen in het middelpunt.

Via www.dikkedankjewel.nl kan iedereen een gepersonaliseerde video maken voor iemand die in de zorg werkt. Denk aan de verzorgende van je moeder, degene die het huis van je vader schoonhoudt, de begeleider van je kind, je collega, een familielid of vriend(in) die in de zorg werkt. Deze persoonlijke video kan via social media, e-mail of WhatsApp verstuurd worden.  

Met een #dikkedankjewel zetten we hen niet alleen vandaag, maar ook morgen, overmorgen en volgende week in het middelpunt!


Tags bij dit artikel:


Artikelen met gelijksoortige tags:


Gegevens bij dit artikel:

  • Fotograaf of fotobureau: : ActiZ
  • Bron bij dit artikel: : ActiZ
  • Wat is de URL bij deze bron?: Visit Website
  • Originele titel: #Dikkedankjewel voor alle medewerkers in de zorg
  • Doelgroep: Zorgprofessionals, Beleidsmakers, Mantelzorgers, Studenten
  • Datum: 12 mei 2020

 


Disclaimer bij dit artikel:
Hoewel wij ernaar streven om correcte en actuele informatie te verschaffen, kunnen wij niet garanderen dat de informatie juist is op het moment waarop deze ontvangen wordt, of dat de informatie na verloop van tijd nog steeds juist is. Informatie binnen het ZorgKrant.nl en het Zorgportaal.nl netwerk zijn niet bedoeld als een medisch advies of ter vervanging van het advies van een arts en/of BIG geregistreerde professional. Op grond van de aangeboden informatie dienen derhalve geen acties te worden ondernomen zonder voorafgaand deskundig advies.


Ongewenst of inhoudelijke vragen over dit artikel?
De meeste berichten binnen onze site zijn afkomstig van onze partners, overheid, belangenorganisaties, universiteiten en kennisorganisaties, etc. Ziet u een fout of heeft u inhoudelijke feedback? neem dan contact op met de bron van het artikel!, aangegeven onderaan ieder artikel.
Ziet u een bericht welke, ondanks onze beperkte controle, ingaat tegen onze gedragscodes, de wetgving, etc. , neem dan a.u.b. contact op met onze redactie!

Aanmelden e-mail nieuwsbrief

ZorgKrant.nl is een initiatief van de stichting Care Net Holland!